/Giurgiu/Cinema

Hotel Vlașca

Strada Parcului 12, Giurgiu 080017, România

Hotel Vlașca
Cinema
2.6
248 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VXQ8+GM Giurgiu, România
+40 246 215 321
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Maria Valentina
Maria Valentina2 ani în urmă
Foarte rau nu as da nici o stea in camera este igrasie nu este curat pe jos la baie nu exista sapun, feon si mult mucegai robinetele sunt foarte vechii si nu funcioneaza deloc bine in viata mea nu am sa mai vin aici
Cristina Daniela Voicu
Cristina Daniela Voicu2 ani în urmă
Personalul de nota 10, in aparență hotelul este curat, apoi când te dezmeticești, observi rugina de pe tocurile geamurilor, pe casa scării. Geamurile nu au fost spălate de ani de zile, nu din cauza personalului probabil din alte cauze obiective. In camera era un puternic miros de țigară, lenjeriile curate, baia curata, cada curata, dar probabil din cauza umezelii am observat destul de multi gândaci mici de bucătărie. Cada nu era etanșeizată pe margini, iar apa a ajuns in mijlocul băii. Pervazul scorojit, tv ul la noi in camera, fara telecomanda, mobilierul ușor deteriorat, parchetul scorojit. Firele de la antena, lăsate întinse pe jos. Curtea hotelului, care odinioară cred că arată foarte bine, este o adevărată paragină. View ul camerei, multa tabla de la un acoperiș vecin. Pt 316 lei ,3 pers, 2 nopți, la un hotel de 2 stele , mi se pare mult, având în vedere că am stat în locații de 3 stele cu bani mai putini.
Mihaela Nemes
Mihaela Nemes2 ani în urmă
A fost singura locatie unde am gasit disponibilitati ,dar regret alegerea facuta .Nu ne -am odihnit deloc , galagie ,paturi incomode si cel mai rau a fost mirosul din hotel .
Liviu Negut
Liviu Negut2 ani în urmă
Oribil. Sunt din oraș. Ușa de la intrare stă să cadă. Recepționerul nu este la post. De restul nici n-am mai întrebat. La intrare te întâmpină un miros urât sau o pisică și/sau un câine (i-aș da 5 stele la cățel).
Alina daniela Tetean
Alina daniela Tetean2 ani în urmă
Aerul conditional nu functiona, dusul nu functiona, pisici pe holurile hotelului care au mieunat pana la 3 noaptea televizor ul nu avea telecomanda
Leon Lia
Leon Lia2 ani în urmă
Desi hotelul are 2 stele , dupa parerea mea merita 3. M.am cazat doar pentru o noapte , mergand la un eveniment privat. Prin cautarile mele , am gasit hoteluri si pensiuni de 3 stele , cu baie pe hol si conditii oribile. Aici am gasit camera cu baie proprie , tv , frigider, aer conditionat. La receptie , o persoana foarte amabila si zambitoare. Camera , curata , mobilier nou , baie mare , cu cada si tot ce trebuie. Conditii umane , vreau sa zic. Era pornit si aerul conditionat , tocmai din grija pentru noi. M.a impresionat placut. Recomand !
Codrut Emanuel
Codrut Emanuel2 ani în urmă
La întrarea în hotel,veți fi întâmpinați de cățeii și pisicile care dorm în hotel.
De la întrarea în hotel o sa simțiți mirosul.
Marian Janţă
Marian Janţă2 ani în urmă
Mda! Un hotel vechi cu dotări rudimentare! Destul de scump, pt ceea ce oferă!
Locații recomandate