/Covasna/Cinema

Hotel Bradul

Strada Mihai Eminescu 225A, Covasna 525200, România

Hotel Bradul
Cinema
4
219 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R6W7+5H Covasna, România
+40 267 340 081
hotelbradul.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Virgil Sas
Virgil Sas2 ani în urmă
Excepțional! Foarte curat , întregul personal, deosebit de amabil, mâncarea foarte ieftină și de calitate. Prețul foarte accesibil. Recomand oricui acest hotel minunat, bravo lor.
Ion Belea
Ion Belea2 ani în urmă
O locație,deosebita,oameni minunati,primitori și o servire ireproșabilă.
Cu drag ma voi reîntoarce în acest hotel
Tina Munteanu
Tina Munteanu2 ani în urmă
Curățenie personal amabil și mâncare buna
Virginia Raducanu
Virginia Raducanu2 ani în urmă
Sunt foarte bucuroasă pentru că am reușit să fac o cură de tratament balnear , cardiovascular la hotelul BRADU, COVASNA,ROMÂNIA!!
Este o locație foarte bine amplasată, într-un cadru natural cu vegetație abundentă.
Totul este ireproșabil, tratamentul, masa , personalul de calitate superioara!!
RECOMAND CU PLACERE!!!!
Elena starpu
Elena starpu2 ani în urmă
Am fost de curand la acest hotel, am stat la etajul trei , am gasit o camera curata , o baie care nu era renovata dar care era functionala si curata.Se făcea curățenie zilnic, se dezinfecta peste tot.La restaurant servirea a fost ireproșabila , mâncare buna , nu am fost conditionați de ora. Preturile la mâncare mai mult decât acceptabile.La tratament a fost bine , doctorița foarte drăguța si amabila.Vom reveni.
Doina Ionescu
Doina Ionescu2 ani în urmă
Desi hotelul este vechi nimic modernizat merita pentru ca este curat iar la restaurant servesc niste doamne dragute.Baza de tratament relativ buna dar fara prea multe proceduri.Era in schimb deservita de personal amabil si un medic pe care l-am gadit in functiune in ziua de duminica.Cu bani putini atat poti cumpara dar conditiile sunt bunicele.
Cristian Arapu
Cristian Arapu4 ani în urmă
Recomand cu caldura acest hotel care este plasat intr-o zona deosebit de pitoreasca. Personalul este foarte amabil, mancarea este buna si la preturi mici, baza de tratament se afla in incinta hotelului. Desi acum are doar 2 stele, se vede stralucirea si faima pe care a avut-o candva, cand aici, veneau cei mai importanti demnitari din regimul trecut. Totul este bine intretinut. In apropiere se gasesc izvoare si o fantana cu apa minerala, intr-o curte din localitate. De asemenea, se pot face plimbari in zonele deosebit
de placute din jurul hotelului. Localitatea Voinesti, are o clima si o vegetatie specific montana, mai rece. Mult succes in continuarea promovarii turismului in tara noastra!!!
Gheorghe Titica
Gheorghe Titica2 ani în urmă
O locație în care pot sa spun ca totul este ok. Primire calda, camere și baie curate, se face curățenie peste tot, prosoape schimbate zilnic, dezinfectare peste tot. La restaurant personal foarte serviabil, mâncare peste măsură și buna. Ca minus bancutele din curte nevopsite de ani buni și ca timp liber nu prea ai unde sa l petreci.
Locații recomandate