/Cluj/Cinema

Cinema Florin Piersic

Piața Mihai Viteazu 11, Cluj-Napoca 400000, România

Cinema Florin Piersic
Cinema
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHFR+V3 Cluj-Napoca, România
+40 264 433 477
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Vlad Oltean
Vlad Oltean2 ani în urmă
Am fost de câteva ori și doar experiențe plăcute am avut. Cinema cu o unică sala, că la Cinema Victoria, dar mult mai modern (nu compar, Victoria e vintage și foarte frumos). Servesc nachos la aperitive pentru ronțăii în cinema, asta e un mare plus!
Plus, lista de filme pe care le pun e modernă, asta e destul de fain, având în cont și prețul obișnuit a intrării (15 lei persoana). Recomand.
Claudia Stetca
Claudia Stetca2 ani în urmă
Situat în centrul orașului, acest cinematograf este unul dintre cele mai dragute și primitoare cinematografe din Cluj-Napoca🤩.De asemenea calitatea video-audio este excelenta, iar preturile biletelor sunt accesibile 👌
Mares Constantin
Mares Constantin2 ani în urmă
Oameni faini în Ardeal. Vorba lu Piersic. : dușmanii sa îmi giugiuleasca barzoiul.Pacat ca nr mic al cinematografelor din tara. Și alte zone merita un cinema. Cine spun ca nu sunt profitabile se insala
Adrian Negură
Adrian Negură2 ani în urmă
Update 16.11.2021 - sorry, imi pare tare rău dar îmi mențin recenzia de doar 3 stele pana cand se mai schimba nu scaunele ca sunt super moi și bune ,doar spațiul dintre scaune.. dom'le mergi la cinema.sa te relaxezi nu sa stai cu genunchii la gura și înghesuit.. adică pt ce plătim banii pt bilete.. relaxare și un film.bun.. , și eu nus lung în picioare. Dacă pana și fetele stau cu picioarele pe o parte ca nu încapi între scaune și și incomod.. sorry spor la schimbări și absolut o sa revin cu o recenzie mai buna .. eu nu m-am.simtit comod și nu ar trebui sa conteze pe care scaun te așezi... spațiul trebuie sa fie generos la picioare.. se pare ca la recenzii și alții reclama spațiu exagerat de strâmt între scaune... deci.. spor la treaba și faceți k lumea ca e un loc superb și fain fain fain..

Super cinema ,merita aproape toți banii, personal drăguț, scaune super confortabile extraordinar de faina locația și sunetul, DAR SPATIUL DINTRE SCAUNE E JAAAALNIC DE STRAMT !!!! a trebuit sa stau îndoit la celalalt scaun. Am amorțit. De ce nu ați lăsat încă 20 de cm în plus
Romanian_ Guy
Romanian_ Guy2 ani în urmă
Raport calitate-pret, pot spune ca e peste multe alte cinema-uri, singurul minus e ca distanta dintre scaune e insuportabil de mica, dar in rest, cred ca o sa aleg mereu Florin Piersic cand vin in Cluj.
Holirca Bogdan
Holirca Bogdan4 ani în urmă
Cinematograful este foarte frumos aranjat cu expoziție tematică foto despre principalele roluri ale lui Florin Piersic inclusiv cu cele din teatru. Există astfel și un bar "La Mărgelatu" idee excelenta. In hol este un aparat de proiecție din 1936 german "Erhenman" o adevărată bijuterie.
Laurentiu Bogdan Novacescu
Laurentiu Bogdan Novacescu4 ani în urmă
Mă bucur să văd că nu toate cinematografele construite cu mult înainte de 1989 nu au fost distruse. În Timișoara nu mai există niciun cinematograf dintre cele "vechi". Duminică 20 octombrie 2019 am fost la film. Am întâlnit personal amabil. Felicitări!
Himmel Emil Robert
Himmel Emil Robert6 ani în urmă
Rar dau 5 stele. Prima dată este loc de parcare berechet cu 5 lei/oră apoi pretul crește la 2 ore 10 lei și peste 2 ore 10 lei pe oră. Am stat 2ore și 15 minute am plătit 20 lei. Primăria de kkt.
Prețul pentru bilet este de departe cel mai bun din oraș. Sala modernizată și curată. Doamnele de la casierie au ales locul înainte de a le spune unde vrem să stăm. Am să revin cu siguranță. Am fost în Iulius și Polus și am dat 2 stele.
Locații recomandate