/Bucuresti/Cinema

Movieplex

Bulevardul Timișoara 26 Plaza Romania, etaj 2, București, România

Movieplex
Cinema
4.5
6 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HM+7M București, România
+40 21 431 0000
movieplex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Badi DukviL
Badi DukviL2 ani în urmă
Destul de ok, preturi mari, ca da, cinematograf, dar e ok. Paza e buna, chiar am raportat pe cinema care filma :))
Nicolae Sergiu
Nicolae Sergiu2 ani în urmă
Recomand mai ales celor care au abonament orange deoarece miercurea poti cumpara 2 bilete la pret de 1. Sali cu sunet de calitate si curatenie.
Matios Mircea
Matios Mircea2 ani în urmă
Putina lume, civilizați la intrare, dar multe neamuri proaste după terminarea filmului. Au lăsat ambalaje pe jos și pe scaune!
Eduoard Munteanu
Eduoard Munteanu2 ani în urmă
Am fost la recent la Spiderman: No way Home. (duminica, 19-Decembrie-2021).

In prezent, salile de cinema ar trebui sa functioneze la 50% capacitate.
Ce nu va spun oamenii inainte sa intrati in sala e ca veti sta aproape imbratisati cu toti strainii in cele mai din mijloc locuri.

Nu a existat loc liber intre TOATE persoanele din sala.
Mai bine zis: nu a existat loc liber, decat pe margine, ceea ce e cel putin suspect luand in considerare conditiile in care cinema-ul ar trebui sa opereze (exemplu: distantare sociala).

Asadar, acest cinema prefera sa: puna in pericol sanatatea clientilor, adunandu-i pe toti in centrul salii si lasand cele "50% locuri libere" exclusiv pe marginea salii.

Mi se pare cel putin ingrijoratoare abordarea Movieplex.
Patricia Costea
Patricia Costea2 ani în urmă
Respectati restrictiile pentru pandemie doar la suprafata. Degeaba vindeti bilete pentru doar 30% din capacitatea salii daca nu aveti nici o masura de control si lasati lumea sa nu respecte locurile. Stau toti in centru salii si rontaie floricele, fara masca, fara distantare. Am fost la opera, am fost la teatru. Nu am vazut nicaieri atata nepasare vis a vis de normele de distantare sociala.
Diana Ivasiuc
Diana Ivasiuc2 ani în urmă
A fost prima experienta aici cu copilul, in general a fost totul foarte bine, sigir ca mai venim. Dar domnișoara de la casa cu bilete avea un chef de a vinde bilete🤦‍♀️ ca numai aveam eu chef sa mai vad un film. In rest este ok😄
Mihai Pitea
Mihai Pitea2 ani în urmă
Au reusit performanta sa ofere o experienta fara cusur. Felicitari!!
Spun asta pentru ca am coborat la bar si erau 3 case deschise cu coada aproape pana la scari la fiecare dintre ele. Am zis ca nu am nicio sansa de a lua ceva in cele 15 minute pana la ora oficiala de incepere a filmului si speram sa pierd doar trailerele de la filmele viitoare. In 8 minute (pe ceas) am fost la bar si intr-un minut am finalizat comanda cu totul, cu recipientul umplut cu sos de branza cald la nachos si fara strambat din nas cand am rugat sa imi puna un strop de salsa peste el. Iar servirea a fost politicoasa si eficienta. In sala a fost curat si, in mod remarcabil, cald. A fost tot ce NU a fost cinematograful din AFI acum o saptamana!
Stefan Cretu perus
Stefan Cretu perus2 ani în urmă
Am avut o experiența plăcută! Merita încercat! Ce m-a deranjat a fost ca un domn paznic , e foarte aspru , și parca nu vrea sa te lase sa intri nici cu bilet! Nu mai spun ca i se punea pata pe orice copil! Doresc sa i se atragă atenția cât mai repede! In concluzie pentru a avea un Weekend bun, puteți veni la Movieplex! Recomand!
Locații recomandate