/Bistrita nasaud/Cinema

Pensiunea Zana Muntilor

Piatra Fîntînele, nr. 75E, jud. Bistrița-Năsăud, Piatra Fântânele 427363, România

Pensiunea Zana Muntilor
Cinema
4.8
118 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
724C+P8 Piatra Fântânele, România
+40 758 019 085
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Monica Tarcea
Monica Tarcea2 ani în urmă
Eleganta, calitate, spatiu generos, privelisti minunate, pret rezonabil, gazde prietenoase
Delia Zecheriu
Delia Zecheriu2 ani în urmă
O locație într o zona de vis. Gazde minunate, camere mari, luminoase în care totul sclipește de curățenie. Recomand cu încredere această locație de neuitat!
Skarelord Ovelord
Skarelord Ovelord2 ani în urmă
Mi-am placut ff tare si nebun!Afara este natural si aer de curat...Imi plac ff tare tare si nebun tot de tare tare...Orice mai mult are feluri la gratar,camera,bucatarie,sufragerie etc...Cel mai frumos tare si dragut!Asta pentru mine meritat de asta!Multumesc pt tot si mi-am placut ff tare!
Wolf Gamer (Wolf Gamer)
Wolf Gamer (Wolf Gamer)4 ani în urmă
Pensiunea are o situare cu un peisaj superb in jur. Camerele mari, curate cu mobilier de inalta calitate. Bucataria utilata extraordinar de bine, curatenie peste tot iar personalul extrem de primitor si amabil. Nota 10 pentru tot. Cine nu doreste sa prepare ceva inbucatarie are restaurante cu mancare excelenta in jur.
Mihai Bodiu
Mihai Bodiu5 ani în urmă
Sincer, de departe cel mai liniștit, mioritic" și cea mai bună servire, ever..!!
Nu trebuie sa faci școli, studii superioare ca să ști sa tratezi proprii clienți.. Ține pur și simplu de educație, caracter și dragul de a fi ospitalier față de cei ce-ți calcă pragul.
Felicitări conducerii pentru serviciile prestate.. și succes în continuare!
Viață lungă!
Bianca Cosa
Bianca Cosa6 ani în urmă
Am avut un Revelion 2017/2018 foarte excelent din toate punctele de vedere: începând de la gazde care sunt foarte prietenoase chiar familiare, super ok👍 Mâncare ca la mama acasa!!!! Curățenie impecabila! Camere foarte mari!! De abea așteptăm sa mai revenim din nou!!! Recomand !!!!!
Morioko San
Morioko San6 ani în urmă
Un popas unde m-as intoarce cu placere daca as mai trece prin zona, atat pentru atitudinea calda a gazdelor si a conditiilor excelente de cazare, dar si pentru peisaj. Ei sunt dovada vie ca se poate face turism in Romania la un raport pret/calitate corect.
Razvan
Razvan2 ani în urmă
Pozitiv: O minunatie de pensiune, dotata cu tot ce am avut nevoie 7 familii in regim selfcatering. Zona este de vis. Parcare mare, gradina, gratar, bucatarie dotata la cel mai inalt nivel, sala mare de zi, camere foarte spatioase, cald, liniste............ Gazdele foarte ospitaliere, cu un bun simt cum rar mai gasesti. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie. Raport calitate-pret imbatabil.. Negativ: Am stat prea putin 😔.
Locații recomandate