/Vrancea/Centru comercial

Focșani Mall

Calea Moldovei 32, Focșani 620157, România

Focșani Mall
Centru comercial
4.3
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P634+RP Focșani, România
focsanimall.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Mircea Daniel Marin Chitu
Mircea Daniel Marin Chitu2 ani în urmă
La intrare se solicita certificatul verde. ( singurul plus). In interior, nu se poarta masca de protectie corect si in destul de multe cazuri deloc. Am intrat si la Carrefour, clienti, personal Carrefour fara masca sau purtata sub nas, barba. Nu "exista" Covid-19 la Focsani.
Petre trandafir
Petre trandafir2 ani în urmă
Am fost la cumparaturi in Carrefour unde am gasit preturi la alimente care au crescut cu mult chiar s'au dublat.
Dar astia nu stiu ca traim in Romania unde salariile si pensiile sunt f mici si mai sunt si inghetate de puternicii actuali?!
Si mai are Carrefour niste sacose scumpe care se rup cu 2 sticle de lapte pana la masina care in alte tari,cu care ei se compara la preturi, sunt mult mai rezistente si se dau gratis pt ca au sigla lor si le faci publicitate.
Andreea Tau
Andreea Tau2 ani în urmă
Un mall curat, cu suficiente locuri de parcare și o serie diversificată de magazine. Este mai mare decât mă așteptam. WC-urile sunt îngrijite.
Nicu Hartuchi
Nicu Hartuchi2 ani în urmă
Centrul comercial Focşani Mall este situat la ieşirea din oraş. Centrul Comercial pune la dispoziţia clienţilor o gama larga de produse si magazine de brand. Locul este destinat atat cumpãrãturilor zilnice dar si pentru distracţie, relaxare. In interior sunt amenajate special spaţii pentru aceste activităţi. Personalul este îngrijit politicos si gata sa ajute potenţialul client in fiecare moment.
Sinziana Rusescu
Sinziana Rusescu2 ani în urmă
Apreciez ca e aerisit si nu așa gălăgios-nu plec cu dureri de cap de la muzica dată la maxim ca in alte părți. Un mare minus toaleta din zona servirii mesei(Spartan etc). Am ajuns de 2 ori la prânz si de fiecare dată femeia ce facea curat tocmai spalase pe jos peste tot, nu se putea folosi decât toaleta de serviciu.(bărbați si femei). Am asteptat 15 min, și tot m-a trimis in alta zonă a mall ului. Cred ca de fapt nu vrea să le lase a fi folosite(să nu muncească mai mult).
Dima Valentin (validsoftware. ro)
Dima Valentin (validsoftware. ro)2 ani în urmă
Cafea bună şi oameni faini!
Se S
Se S2 ani în urmă
Magazin Carrefour interior foarte bine aprovizionat, personal case foarte rapid și amabil . Galerie Centru Comercial cu multe magazine vestimentație, electronice, magazin Tv Teleshoping, etc.
Mihaela Dragu
Mihaela Dragu2 ani în urmă
Chiar daca nu merita clientii care vin acum dupa ridicare restrictiilor ...imi place
Locații recomandate