/Tulcea/Centru comercial

KENDRA beauty cosmetics

Winmarkt Diana, Strada Babadag nr 1, Tulcea 820155, România

KENDRA beauty cosmetics
Centru comercial
4.5
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RH3+5V Tulcea, România
+40 725 726 063
kendrashop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Kiky c
Kiky c2 ani în urmă
De obicei nu las comentarii rele. Dar asta e ceva inacceptabil acest magazin kendra! Asadar, fetele astea se uite la tine , si asta nu este normal fiindca ele creaza o presiune ceva stres in timp ce ele se uita la tine cand alegi produsele, este ca si cum ele nu respecta intimitatea, cu tot respectul.
Fara suparare, dar eu cand am cumparat un produs urgent ca aveam nevoie, desi am cumparat un singur produs si ele s-au uitat foarte urat la mine si parca ca radeau de mine ca mi-am cumparat doar unul. As fi cumparat mai multe produse daca ele nu s-ar fi uitat la mine aiurea , daca mi-ar fi respectat ''intimitatea'' de a alege proprii produse.
Nu este de mirare ca este mai mereu ''dead'' magazinul kendra. Normal, daca fetele se uita la tine non-stop fara sa-ti respecte proprile decizile.
Ar fi minunat daca s-ar schimba ceva la magazinul acesta, daca fetele ar lasa in pace clientele de a alege produsele, ca nu e frumos ca ele se uite non-stop la cliente, asta e ceva lipsa de respect.
Nu recomand magazinul asta, deoarece preturile sunt foarte scumpe, 50-70 lei pentru un fon de ten, fiind in alta parte costa 30 lei..,chiar si asa tot nu-mi place ca fetele nu respecta ''intimitatea".
Stiu ca fetele incearca sa ajute clientele dar nici asa in halul asta fiind ca ele se uite ca si cum ar fi paznice non-stop la cliente, este ca si cum nu le lasa pe cliente in pace de a alege proprii produse.
Deci este a NU pentru acest magazin kendra! NU! Mai bine duceti-va la alt magazin respectabil unde fetele sa respecte intimitatea al clientelor dar nu la kendra ,ca nu recomand acest magazin kendra!
Florin RiKoN
Florin RiKoN2 ani în urmă
Fetele foarte amabile si frumoase,ajutatoare la nevoie,gasesti orice pentru oricine si orice buzunar,in ciuda celor spuse mai jos,nu poti sa impaci pe toata lumea.
Cosmina Timofan
Cosmina Timofan2 ani în urmă
Fetele sunt foarte drăguțe și de treaba, m au ajutat de fiecare data sa găsesc produsele de care am avut nevoie.
Monica Deju
Monica Deju2 ani în urmă
Alexandra Stefan
Alexandra Stefan2 ani în urmă
Simona Nicolaev
Simona Nicolaev4 ani în urmă
Fetele sunt dragute si te ajuta sa gasesti ce iti doresti.
Iuliana
Iuliana4 ani în urmă
Cosmetice din belsug si de calitate!
Delta Camp
Delta Camp4 ani în urmă
Locații recomandate