/Neamt/Centru comercial

Redfon Piatra Neamț

Piața Petrodava 1, Piatra Neamț 610033, România

Redfon Piatra Neamț
Centru comercial
4.5
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9H7+V9 Piatra Neamț, România
+40 722 634 578
redfon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mircea Bivolaru
Mircea Bivolaru2 ani în urmă
Cei de la Redfon chiar știu ce fac.
Nu vorbesc mult și oferă solutii pentru problemele cu care vin clienții, nu doar răspunsuri inteligente.
Un alt lucru de admirat este stabilitatea pe care o dovedesc, fiind aceleași persoane de mulți ani de zile. În plus, magazinul a fost modernizat, și este acum mai aerisit. Birourile/bancurile lor de lucru sunt chiar sub privirile clienților.
Ori de câte ori am o problema cu un telefon mobil, prima oara îmi vin în minte cei de la Redfon. Și merg la ei de mulți ani, de fiecare data cu sentimentul ca am la cine apela pentru problemele întâmpinate cu telefoanele mobile.
Daniel Pop
Daniel Pop2 ani în urmă
Reparații de calitate, rapide și la prețuri corecte. Accesorii pentru aproape toate modelele de telefoane. Personal de nota 10.
G Murariu
G Murariu2 ani în urmă
Am mers la ei cu un telefon cu display-ul spart,dimineața mi-au spus ca trebuie 320 lei ca sa-l inlocuiasca când a fost gata mi-au cerut 370 pe motiv ca si-au dat seama ca e alt model și de asta e mai scump.
Am plătit și am plecat.
După aproape o lună, a început display-ul sa facă niște dungi,uneori sa nu se deschidă, dar cu putina răbdare puteam folosi telefonul.
Am mers la ei,de la recepție mi-au spus ca e display-ul.
În momentul în care le-am spus ca e in garanție, s-a schimbat atitudinea(nervi,vorbit urat,etc)
Intr-un târziu,după ce am mai dat un telefon la ei și mi s-a vorbit urat,mi-au dat mesaj ca nu se poate repara ca e alta problemă, nu display-ul..
Evident acum nu pot folosi telefonul,ca nu se mai deschide deloc.
Dacă ar rămâne singurul service de telefoane,eu tot nu o sa mai merg la ei!
Tagun Cristian
Tagun Cristian2 ani în urmă
Experienta mea cu aceasta firma este una neplacuta. Bani aruncati degeaba si timp pierdut. Pe scurt, mi-au pus o folie prea mare pentru ecranul telefonului meu, a tinut pana am iesit din magazin. Am revenit a doua zi, insa mi-au zis ca husa e de vina ca deranjeaza folia, pesemne mai vroiau sa vanda ceva. Am facut referire aici, la firma, insa unul dintre domnii care face service acolo si fumeaza de zor, e vinovat pentru pierderea mea de timp si bani, plus ca nu prea stie sa relationeze cu clientii. Rezolvat in alta parte.
Bursuc Sergiu
Bursuc Sergiu2 ani în urmă
service gsm profesionist, recomand
Rozer0
Rozer04 ani în urmă
Am fost pentru o folie de sticla.. Ecranul telefonului nu a fost curățat cum trebuie și sa format o bila de aer pe dedesubt (nu am nimic împotriva se mai întâmplă)un băiat de acolo a schimbat-o dar fiecare greșește nu e de judecat! la 2zile după ma întorc si șeful de acolo ma recunoaște ia o atitudine de tip dur și spune "Da e dezlipita tre sa o schimbi '' dar..... îmi spune el" eu as mai lasa-o asa"cu toate ca își dăduse seama bine de situație... Stau...
o schimba urmează aceiași procedura ca și băiatul precedent ....Sar dacă folia s-ar schimba la 2 zile ar face o avere.. RED FON recunoaște -ți greșelile și nu arunca gunoiul sub bunul simt al clienților tai!! Drept urmare am decis sa îți las și tips la plecare poate pe viitor un "neștiutor" ca mine sa nu fie nevoit sa plătesc 2folii pentru o greșeală involuntara !!
Marian Hritcu
Marian Hritcu5 ani în urmă
Magazin de telefoane mobile, accesorii gsm si service gsm. Bine aprovizionati ca magazin, iar ca service profesioniști.
Vlad Furcoi
Vlad Furcoi2 ani în urmă
Accesorii multe și variate. Service rapid. Prețuri corecte. Atmosferă plăcută. Recomand!
Locații recomandate