/Mehedinti/Centru comercial

Farmacie si Cabinet veterinar dr Capitanescu Octavian

Strada Crișan nr 59 Bl Z5 Sc 6 Ap 1, Drobeta-Turnu Severin 400100, România

Farmacie si Cabinet veterinar dr Capitanescu Octavian
Centru comercial
4.8
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJRX+PR Drobeta-Turnu Severin, România
+40 742 872 229
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: 9–12
Scrie o recenzie
Alexandra Maria Ciortanovici
Alexandra Maria Ciortanovici2 ani în urmă
Noi avem un cățeluș, bichonel, in vârsta de 7 anisori! De anul trecut, a inceput sa aiba probleme de sanatate! Dintr-o data a inceput sa fie slabit si sa nu mai poata merge bine, ca imediat dupa 3 zile, sa nu mai poata merge deloc! Dupa cateva vizite la fostul lui doctor, am hotarat sa venim la dl Capitanescu, unde am aflat ca are o lipsa imensa de calciu (lucru pe care fostul lui medic,nici nu l-a luat in considerare)care i-a afectat intreg sistemul osos si dintii evident!Dupa cateva vizite la cabinetul dansului, am reusit sa-l punem pe picioare!
A doua experienta, este recenta, cu o operatie de hernie, facuta in bataie de joc! Din pacate, nu am putut merge la dl Capitanescu sa-l operam si am facut operatia in alta parte….o operatie care, dupa 2 zile s-a infectat, groaznic si astfel vedeam cum cainele nostru se stingea in mainile noastre! L-am contactat pe dl doctor, i-am explicat intreaga situatie, cum am ajuns sa-l operam in alta parte in regim de urgenta si cum practic, ne-au macelarit catelul! Nu doar ca acceptat sa-l vada, dar l-a controlat complet si,efectiv, a facut tot ceea ce ceilalti medici care au operat catelul nu au facut, de la tratament, antibiotice, antiinflamator, ecografie, curatatea operatiei, dezinfectare….si cu mare chin, cu dublarea dozei de antibiotic deoarece infectia începuse sa se extinda in corpul lui spre piept si înspre testicule, catelul a reusit sa se ridice usor usor, pe picioare! Deci practic, a fst a doua orara, cand dl doctor, a trebuit sa repare, ce alti medici, colegi de-ai dumnealui, nu au fost in stare sa trateze….
Din pacate nu exista alt medic pe care sa il pot lauda in acel oras, astfel, am vrut sa las aici experienta mea si anprintilor mei, experienta in care plangeam, nu dormeam noaptea si ne uitam pur si simplu la un catelus de 5 kg cum se stinge sub ochii noștri! Vreau sa ii multumim domnului doctor, ca l-a luat sub supravegherea dansului si sfatuiesc pe toata lumea sa mearga la cabinetul dansului! Sa nu stea ca noi! S-a vazut devotamentul si placerea cu care isi face meseria
Andra Dracea
Andra Dracea2 ani în urmă
Un medic extraordinar și cel mai important un adevărat profesionist de spun acest lucru?Pt ca am fost cu pisica la dansul unde I sa facut ecograf în urma căruia i sa pus diagnosticul corect și a fost operata .Acum pisica se simte extraordinar de bine pot spune ca să născut a doua oara după o operație destul de grea pe colonsi după cum se știe acolo se afla multe bacterii darcu maestrie și dedicație nu am avut nuci un fel de probleme acum sunt cu cățelul sub tratament și totul este super bine pot spune ca este doctorul familiei mele vorba aceea Animale sănătoase părinți fericiți .Va mulțumesc pt tot ce ați făcut și faceți incontinuare pt bietele necuvântătoare. DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE SI SA VA DEA MILTA SANATATE .RECOMAND DOCTOR Capitanescu Octavian un adevărat profesionist în tot ceea ce face.
Dana Mirela
Dana Mirela4 ani în urmă
Domnul doctor veterinar are grija de pisicile si cateii nostri de foarte mult timp, multora salvandu-le viata in situatii critice. Indiferent de probleme, animalele de companie sunt pe maini bune in cabinetul domnului dr. Capitanescu!
Roxana Petolescu
Roxana Petolescu4 ani în urmă
Am doar laude si multumiri la adresa Domnului Doctor, un adevarat profesionist cu inima mare. Tot timpul mi a salvat catelusa din impasuri, ultima fiind o operatie de eliminare a unei tumori ( la o varsta destul de inaintata,11 ani), totul s a terminat cu bine..Mii de multumiri domnule doctor!!!
Mirela Ciurel
Mirela Ciurel2 ani în urmă
Nu mi-a cerut nimeni să fiu elogioasă ,dar, cu siguranță, dl.doctor Căpitănescu merită pe deplin,pentru că dumnealui are o menire clară:aceea de a face miracole.
Dl .doctor a răspuns la prima chemare ,fără orgolii profesionale ,atunci când în momente realmente disperate ,cățelușa noastră ,un ciobănesc carpatin asiatic ,se zbătea între viață și moarte, din pricina unui diagnostic crunt și a multor plimbări prin alte cabinete.

L-am găsit a fi un devotat al profesiunii de medic,un Om-medic ,pentru care siguranta profesională, experienta îndelungată cazuistică ,promptitudinea și rigoarea științifică au făcut ca viata cățelușei noastre să continue.

Vă mulțumim pentru totdeauna ,domnule doctor !Să aveți viață îndelungată și să oferiți darul vieții în continuare!
Mariana Smadoiu
Mariana Smadoiu2 ani în urmă
Initial catelusa noastra (golden retriever)a fost tratata eronat,dupa 3 zile starea ei era din ce in ce mai grava,am cautat atunci cel mai bun medic veterinar,in speta doctorul Capitanescu.
Am plecat cu Herra in stare grava,dl doctor i a facut ecograf si test pentru parvo viroza.
I a pus diagnosticul corect din prima,din acel moment a ramas herra la dl doctor,i a pus perfuzii 7 zile,zile in care a tratat acesta cateluse ca pe un copil.Azi a fost ziua cea mare Salvatorul ei dc Capitanescu ne a anuntat ca putem sa o luam acasa.
A trecut prin momente foarte grele,diaree cu sange, vomita cu sange...sincer m am temut ca o sa moara.
Dar multumita interesului acestui medic a fost salvata!!!
Recomand stapanilor de animale sa il viziteze pe dl doctor Capitanescu.Pentru herra este EROU.
Fraicor Ana-Maria
Fraicor Ana-Maria2 ani în urmă
Îl recomand cu încredere pe domnul doctor Octavian Căpitănescu.
Am trecut prin multiple intervenții chirurgicale complexe cu animăluțele mele de companie, intervenții finalizate cu succes, deși șansele de reușită erau foarte mici. Aici am descoperit de fiecare data servicii de calitate, devotament și profesionalism.
Dl. doctor a demonstrat mereu, indiferent de gravitatea cazului perseverență, implicare maxima și seriozitate. Aș putea spune chiar o îndrăzneală și o dorință extraordinară din partea dl doctor de a reuși și a salva aceste suflete, aflate uneori în situații extrem de complicate și aparent fără șanse de reușită.
Răbdare, empatie, dedicare, atenție sporită pentru nevoile animalelor, promptitudine sunt cuvinte de ordine în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite și standardele înalte adoptate.
Dragostea faţă de animale și devotamentul față de profesia aleasă conturează pe deplin imaginea unui medic veterinar autentic pe care îl recomand fără ezitare.
Adina Michalas
Adina Michalas2 ani în urmă
Un doctor extraordinar, profesionist si iubitor de animale. Avem un mops care in curand va face 6 ani. Am tot avut probleme de sanatate cu el, dar Dl. Doctor l-a facut bine de fiecare data. A reparat lucruri grave, lasate de alti medici din alte orase. Recomand cu mare incredere si drag..poate rezolva orice!!!!❤
Locații recomandate