/Bucuresti/Centru comercial

Kodak Photoshop

Șoseaua Giurgiului 90, București 040654, România

Kodak Photoshop
Centru comercial
4.3
149 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93VV+C8 București, România
+40 721 199 933
kodak-photo-shop-progresul.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elly Aws
Elly Aws2 ani în urmă
Preturile sunt putin cam mari, in rest ok
Alfre Alfredina
Alfre Alfredina2 ani în urmă
Am comandat carti de vizita. Le-am primit cu mare promptitutine, sunt foarte egante, estetice, angajatii de cinci stele. Super, felicitari pentru servicii!
Sorryns
Sorryns4 ani în urmă
Magazinul Kodak Photoshop de la Piata Progresu este un magazin ultraspecializat in produse foto de înaltă calitate Kodak. Aici se gasesc si unele produse pe care nu le ve-ți găsi în alte locații. Lista produselor poate fi consultata pe site-ul magazinului iar produsele pot fi comandate si rezervate. Singurul inconvenient este spațiul restrâns în care își desfășoară activitatea.
A
A5 ani în urmă
Un printshop ok, de cartier.. Sunt disponibile servicii precum printare foto, copiere casete vhs pe dvd, efectuare poze tip buletin, printare foto etc.

Magazinul vinde și memorii usb, cd, dvd-uri, carcase și periferice de genul mouse, tastatura, camera web, microfon. Au de asemenea și câteva rechizite școlare (stilouri, caiete, acuarele).

Prețurile mi se par mari, un xerox A4 color este 1,50 lei.

Personalul cam nepriceput în lucrarea cu softurile aferente unui astfel de magazin: Acum ceva timp doream să printez o fotografie pe hârtie xerox A4, dar la niste dimensiuni exacte in cm.

Un singur băiat de acolo a știut cum se face și, ulterior, când am revenit cu aceeași cerință, am fost "certat" de patron care mi-a spus că ei nu fac așa ceva și că ei printează direct...

Am evitat de atunci. Atenție cu cerințele "speciale"! 😂😂
Elwe Singollo
Elwe Singollo6 ani în urmă
Preturi ok-ish. Spatiul arata bine. Serviciile oferite sunt variate.
Problemele apar cand vine vorba de angajati: nu stiu daca sunt mai intoverti sau pur si simplu nepasatori.
Inca un lucru suparator este faptul ca daca doresti sa printezi ceva, este nevoie sa ti se scaneze stick-ul pentru a preveni raspandirea de virusi. Nimic rau in asta, pana astepti 32 de minute scanarea si inca vreo 10min printarea si preluarea hartiilor pentru ca tu, clientul, nu esti anutat ca ti s-au finalizat hartiile si continui sa astepti si sa te uiti pe pereti fara sa stii nimic legat de printul tau...
Nanu Ionut-Catalin
Nanu Ionut-Catalin2 ani în urmă
Întreb la telefon cât costă printarea unei fotografii 20x30 - 8 lei, intru pe site - 4,4 lei. Sun înapoi și le spun, iar pentru asta mă pun în sictir să le încarc pe site (nu pe mail, nu pe whatsapp - nici nu suntem in 2020) unde intenționat am scris la detalii ca merg in 30 de minute în magazin să le ridic (am ajuns dupa vreo oră). Ajung în magazin și mă lovesc de un maimuțoi arogant cu ochelarii pe nas care îmi spune să mă mai plimb vreo oră până sunt gata (aveam două fotografii de printat - nici 5 minute nu dura). Scumpe produsele si angajații fac cât pot..
Chris M
Chris M2 ani în urmă
Am avut de scanat un A3, a durat cateva minute. Poate era ok la un A3 sa fi avut scan la 1200 DPI. Per total ok, va am in lista pentru urmatoarele proiecte. Stima.
Cristina Mogos
Cristina Mogos2 ani în urmă
O echipă care stie sa soluționeze cerințele tale, iar la nevoie te poate ajuta cu sugestii.
Locații recomandate