/Bucuresti/Centru comercial

Centrul Comercial Auchan - Crângași

Bulevardul Constructorilor nr. 16A, București 060513, România

Centrul Comercial Auchan - Crângași
Centru comercial
2.1
3 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
F25R+38 București, România
centrulcomercialauchan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Radu286 zile în urmă
La automatele de reciclat ambalaje desi apare ca ti s-a scanat cardul My Auchan nu inregistreaza contravaloarea recipientelor predate, iar la produse reducerea se aplica doar la cele alese de retailer adica greu vandabile sau nesanatoase pt alimentatie. Mai bine faceau ca in Germania unde de peste 9 ani este implementat un astfel de sistem care scaneaza ambalajele si iti emite un tichet valoric care se scade din valoarea produselor cumparate (nu a celor impuse de retailer).
Alexandru1 an în urmă
Liftul nu funcționează de multe săptamâni și nici nu se lucrează pentru punerea lui în funcțiune. Îmi era foarte necesar întrucât mă deplasez cu cârje. Cu siguranță sunt și alții cărora le era necesar acest lift. Sunt nevoit să cumpăr din alte nagazine.
Valy Stefan
Valy Stefan2 ani în urmă
Sunt foarte bine organizati, produsele sunt pe categorii, insa la capitolul plata, lucrurile cam lasa de dorit : sunt insuficiente acele dispozitive pentru plata, in ciuda fluxului de clienti....cred ca nu ar mai strica cateva dispozitive de plata....In rest, este curatenie, preturile sunt accesibile, produse de calitate....Indoiala mea este cu privire la produsele asa zise din Romania.....Am un sentiment de indoiala cu privire la acest aspect....: sunt produse romanesti cu adevarat, sau este doar o mascare a produselor de provenienta straina, pentru a stimula vanzarea lor...Aveti un cuvant de spus ?
Get Beget
Get Beget2 ani în urmă
Tot timpul gasesti ceva interesant, ceva actual, produse de curatenie, de ingrijire personala, utilitare si o gama variata de mancare. in holul de acces in magazin ai atm-uri bancare, iar pe esplanada ai farmacie, barber shop, dar si accesorii pentru telefon, atelier pt reparatii chei si altele. mergeti cu incredere
Marius CHIRITA
Marius CHIRITA2 ani în urmă
Nu inteleg politica de achizitie si preturile practicate la berile de import! Care este probabilitatea ca in zona respectiva sa poti sa vinzi beri de 330ml la preturi de 12-20 lei? Probabil ca mai exista si “accidente”, dar cat poti sa speri ca poti vinde cand venitul mediu lunar in zona este probabil in jurul sumei de 3000lei? La o jumate de bere pe zi, intr-o luna ai cheltuit 10% din venit… as vrea sa-l cunosc pe buyer-ul de la sectorul respectiv, poate devenim prieteni si cand se apropie berile de data de expirare le reduce pretul cu 60%-80% si ajungem la in pret corect….pentru Olanda unde sunt intre 0.95-1.3€, la lanturi de magazine similare.
Dragos
Dragos2 ani în urmă
Cred ca este cel mai degradat si neplacut Auchan din Romania. Mizerie peste tot, podeaua sparta si aglomerat, dar cireasa de pe tort e la case, eu am cumparat 2 produse, am asteptat la casa ca sa mi se scaneze si sa primesc un bon cu care a trebuit ma merg cu el la un alt aparat la care sa platesc si, surpriza, acolo a trebuit sa mai astept alte 2 persoane care aveau cosuri pline si scanau fiecare produs extrem de lent. De ce se pot scana produse la apratul la care se plateste? De ce nu pot plati la casa initiala?
Virginia Marin
Virginia Marin2 ani în urmă
Ar fi fost totul perfect daca nu s-ar face exces de zel ,obligand oamenii sa se vaccineze.In felul acesta se fac discriminari intre cei vaccinati si nevaccinati.RUSINEEEEEE!!!!
Suntem intr- o tara ,,libera" iar fiecare cetatean isi aranjaza viata asa cum considera ca-i este bine.Fiecare are istoricul sanatatii sale si n-are rost sa-i fortam, pentru ce sa facem experiente pe noi ,mai ales ca aceste vaccinuri sunt netestate suficient,existand reactii adverse destul de grave,in timp....Acest lucru il spun oameni cu experienta in domeniu....Este dureros ce se intampla....😪
Florin Tanase
Florin Tanase2 ani în urmă
Au facut o mizerie de asa zise case rapide ,unde dupa stai sa te imbulzesti cu lumea sa platesti la aparate care ce crezi..acolo sunt si persoane care isi scaneaza singuri produsele. Aparatele pentru plata taxeaza clientii ce platesc cu cardul chiar si de 3 ori si dupa cand vezi pe aplicatie ca ti s au retras de 3 ori banii din cont si revii sa le explici situatia ,te intampina cu un "nu e de la noi". Un haos de magazin de care nimeni nu se ingrijeste pentru un sistem de plata rapid si sigur la orele de varf !
Andrei Calinciuc
Andrei Calinciuc2 ani în urmă
Oribil! Am avut multiple experiente negative și un sictir exagerat al lor în a rezolva problemele. Nu recomand!
Ca sa răspund la întrebare, da, la nivel de galerii am semnalat nereguli inclusiv în verificarea certificatului verde de către paznici. Te țin la întrare dar mimează verificarea lor. Când le-am spus ca am văzut ce fac am primit raspunsul: "Du-te domnule de aici, ce te freacă dacă verific pe bune sau nu?". La informații ridica din umeri și nu ma pun în legătură cu nimeni. Biletele cu sesizări tot am scris dar bănuiesc ca au fost aruncate la gunoi. Doresc o poziție oficiala a centrului, altfel voi face o sesizare către organele abilitate.
Iordache Nicolae
Iordache Nicolae2 ani în urmă
Ma simt tare degajat,îmi plac ordinea și modul de dispunere a produselor și operativitatea la casele libere în număr destul de mare.
Locații recomandate