/Bucuresti/Centru comercial

Veranda Mall

Strada Ziduri Moși 23, București 021203, România

Veranda Mall
Centru comercial
4.1
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F42J+V6 București, România
+40 799 199 487
verandamall.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 7–22
Scrie o recenzie
Liuba Grecea
Liuba Grecea2 ani în urmă
Nu pot spune că am vizitat acest mall sau că îl cunosc bine. Vin aici pentru Decathlon și ridicat comenzi. Știu că prima dată când am venit și am căutat Decathlonul am nimerit cam din greșeală, signalistica nu era suficient de clară pentru un nou venit amețit. Altfel, mai ales acum în pandemie și la ore târzii, nu e aglomerat, are destule magazine, am o impresie bună.
Valentina Serpoi
Valentina Serpoi2 ani în urmă
Am fost la Biroul pentru evidența populației - sector 2, după ce m-am programat on line in vederea preschimbării cărții de identitate. Am fost plăcut impresionată de modul în care este organizată activitatea și de timpul scurt in care am rezolvat totul, fara sa stau la coada! Altfel, îmi place Mall Veranda in general, este bine structurat, Carrefour din incinta este mai ordonat decât altele.
Luci Lucian
Luci Lucian2 ani în urmă
Paza cu tupeu și arfe de superioritate de parca sunt proprietarii Molului. Dar în realitate niște cerșetori pt o gura de apa. Scanează certificatele verzi din părți după bunul lor plac Când sunt probleme ei sunt de negăsit. În perioada mea de angajat numai oameni fără masca sau cu masca purtată incorect plimbându-se ca la ei acasă. Voi pt ce îi plătiți !?! Sa comenteze clienților !?! Angajați oameni care au măcar cele 4 clase terminate nu Terminați psihic ! Terasa de la Starbucks cât a fost folosită pe post de foodcourt nu au putut sa se sesizeze nici la cerere îi durea undeva. Astăzi a dat spiritul de munca peste ei ? Când i-am cerut comentatorului de la usa sa Vb cu un superior a început sa comenteze cu fițe ca cine sunt eu sa Vb cu superiorul și după îmi trimite la masa aceleași arogant care se crede deștept ? Voi ar trebui sa luați atitudine de urgentă in ceea ce priveste atirudinea si limbajul angajaților !!!
Nissan juke
Nissan juke2 ani în urmă
Nesimtire maxima . au pretentia ca vizitatorii mallului sa poaret masca ceea ce este foarte bine dar cei care lucreaza in mall nu poarta masca . Nu cred ca este normal sa ne facem ca facem ...
Dragos Popa
Dragos Popa2 ani în urmă
Parcarea de la etaj e libera mereu. Mult mai ușor de parcat și de ieșit din complex, recomand durează doar un minut în plus de ajuns. Interiorul e frumos restrâns și curat, locurile cu mâncare sunt aproape unul de altul. Recomand sushi terra mancarea e buna putin cam ridicate preturile dar nu e grav, măcar o data merita încercat. Nu judecați în funcție de ce oameni sunt prin complex pe ei nu ii poți schimba.
O experienta plăcută în ansamblu ^_^!
Elena Catană
Elena Catană2 ani în urmă
Deși e 4 februarie,afară e soare,cerul e senin dar bate puțin vântul,am zis că nu e momentul să stau în casă și am plecat la Veranda mall.Este o plăcere, efectiv să-l vizitezi..Am fost în zona restaurantelor,am mâncat la restaurantul vietnamez și apoi am urcat la etajul 2 unde am găsit CINEMAX.M-am uitat să văd ce film as putea vedea și surpriză :House of Gucci.Am luat imediat bilet,filmul vi-l recomand cu drag și vouă,ca și mallul.,extrem de curat și elegant.
Bogdan Criveanu
Bogdan Criveanu2 ani în urmă
Este un mall curat si cu magazine diverse. Desi in exterior zona este plina de magazine jalnice si locuri pline de mizerie, in interior mall ul este curat, cu personal amabil. Nu este un mall “fiță” in care sa mergi la o plimbare, este mai repede un mall util in care gasesti magazine diverse in care gasesti sa cumperi ceea ce ai nevoi.
Ștefan Crețu
Ștefan Crețu2 ani în urmă
Mici cumpărături din supermarket, un tort de la MarVio. În zonă, nu am găsit produse mai bune decât la această cofetărie. Nu este prima cumpărătură de aici. Fără discuție, gustu-i gust.
Locații recomandate