/Bistrita nasaud/Centru comercial

Centrul Istoric

Strada Liviu Rebreanu, Bistrița, România

Centrul Istoric
Centru comercial
4.5
594 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4FMX+46 Bistrița, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Mariana Pantiru
Mariana Pantiru2 ani în urmă
Centrul istoric al Bistriței strălucește.In acest an centrul istoric a arătat Intr un mare fel.Am avut parte de cea mai frumoasa", haina "de sărbătoare imbracata de orașul nostru .Mulțumim
Cristian Gut
Cristian Gut2 ani în urmă
O alee pietonala care seamana o idee cu cea din Sibiu sau Brasov,e draguta
IOANA Zagrean
IOANA Zagrean2 ani în urmă
Centrul vechi, curat, frumos, îngrijit.
Multe vestigii istorice, care vorbesc despre timpurile trecute. Terase pentru toate gusturile, magazine, oameni amabili, nu circulă mașini.
Alexandru - Serban Balan
Alexandru - Serban Balan2 ani în urmă
Dacă vă hotărâți să vizitați centrul istoric al Bistritei nu veti regreta. Vă puteți bucura de arhitectură specifică orașelor ardelene cât și de bunătățile culinare pe care le puteti savura la terasele amplasate în lungul pietonalului. Nu uitati sa vizitati și Turnul Dogarilor.
Carmen Ghelmeci
Carmen Ghelmeci2 ani în urmă
Un loc foarte frumos, plin de viață sâmbătă seara! Multe vestigii istorice, care vorbesc despre timpuri trecute. Biserica evanghelică saseasca e impresionantă, chiar dacă nava e acoperită de schele. Deși închisă serviciului religios, duminica dimineața,am ascultat cu încântare sunetul prelung al mai multor clopote. În fața bisericii sunt dispuse ronduri în care se alătura armonios mai multe soiuri de flori multicolore.
Step130250
Step1302502 ani în urmă
Un loc foarte frumos, plin de viata sambata seara! Multe vestigii istorice, care vorbesc despre timpuri trecute.
Biserica evanghelica saseasca e impresionanta, chiar daca nava e acoperita de schele. Desi inchisa serviciului religios, duminica dimineata la ora 10 am ascultat cu incantare dangătul prelung al mai miltor clopote. In fata bisericii sunt dispuse ronduri in care se alatura armonios mai multe soiuri de flori multicolore.
Sebastian Gheorghiu
Sebastian Gheorghiu2 ani în urmă
A fost o surpriză plăcută. Pot spune că rivalizează cu celelalte ansambluri medievale din orașele transilvănene. Se vedea clar că unele clădiri erau recondiționate, iar altele nu. Însă nici acestea din urmă nu erau în paragină. Dincolo de toate, Bistrița este orașul pasajelor, iar unele dintre ele au fost transformate în bijuterii. Voi reveni cu plăcere aici. Iar dacă veți ajunge și voi, mergeți negreșit și la punctul de informare turistică de lângă primărie. Veți vedea istoria în miniatură.
Brfiscu
Brfiscu2 ani în urmă
In general e in regulă, tocmai de aceea am dat 4 stele, pentru ca se poate si mai bine. In momentul de fata, iarna lui 2020(cu pandemie cu tot) sunt unele terase deschise, insa foarte putini se incumeta sa stea afara la terasa. Fatadele cladirilor sunt renovate, nu toate(unele stau sa cada), la unele se lucrează..una sau doua fantani arteziene(iarna sunt acoperite). Mai sunt si chioșcurile pentru târgul de Craciun, unde se vand ornamente, produse apicole, genti de piele, kurtoscolaci, produse artizanale, traditionale, etc.. Se poate si mai bine.

It's generally okay, that's why I gave it 4 stars, because it can be even better. At the moment, in the winter of 2020 (with a pandemic) there are some open terraces, but very few dare to sit outside on the terrace. The facades of the buildings are renovated, not all (some are falling), some are working..one or two artesian wells (covered in winter). There are also kiosks for the Christmas fair, where ornaments, bee products, leather bags, kurtoscolaci, artisanal, traditional products, etc. are sold. It can be even better.
Locații recomandate