/Timis/Brutarie

Senneville

Strada Gheorghe Lazăr 30-32, Timișoara 300085, România

Senneville
Brutarie
4.4
240 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q668+7W Timișoara, România
+40 760 235 955
senneville.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Tavi lusca
Tavi lusca2 ani în urmă
Produse gustoase, de calitate. Atmosferă caldă și plăcută, personalul amabil. Recomand noul lor cozonac, Babka...e genial! E foarte gustos, poate fi și cadoul perfect de Sărbători.
Rotundu Mihai
Rotundu Mihai2 ani în urmă
Pentru noi trebuia sa fie una dintre cele mai frumoase zile din viata noastra...a fost intradevar dar nu meritati doar reclama proasta la cum va ocupati de clienti si ii tratati in special, cea mai proasta experienta traita cu ei...nu recomand nimanui....
Betty Racar
Betty Racar4 ani în urmă
Localul este colorat și îți dă o stare de veselie, chiar simți că intri in lumea bomboanelor și a dulciurilor, deși nu e prea plăcut să petreci prea mult timp aici. Servirea promta și angajatele amabile. Cât despre produse se poate mai bine pentru prețul pe care îl cer și mult mai diversificate, nu am prea avut din ce sa ne alegem.
Marius Luspenec
Marius Luspenec4 ani în urmă
😡 S-a deschis terasa! Ne punem la masa și stam... și stăm... Personalul cofetariei trece de câteva ori pe lângă noi, fără să ne bage in seama. Aflăm de la alti clienti, ca nu se ia comanda de la masa, deoarece nu au meniuri.
Alexandra Costin
Alexandra Costin5 ani în urmă
Câtă dezamăgire sa gust savarina aceea atât de oachesa, sa mi dau seama ca frișcă nu are nici un gust si siropul pic de rom.... din pacate nici eclerul nu a fost la mărimea așteptărilor localului si prețurilor. Mare păcat ca e in situata atât de central cofetăria si ofera produse lipsite de autenticitate si gust.
Andrei Ples
Andrei Ples5 ani în urmă
Vă acord patru stele în primul rând pentru că ați avut curajul de-a o angaja pe doamna aceea de treabă (în vârstă circa 55 de ani), care știe să fie amabilă și politicoasă, să spună mulțumesc, o zi frumoasă și așa mai departe. Spre deosebire de alte magazine care preferă neapărat fete tinere sau drăguțe, dar care nu prea au nimic în comun cu domeniul vânzărilor și nici chef de muncă nu prea au...
J. Mihai
J. Mihai7 ani în urmă
Multiple sortimente de prajituri foarte gustoase si aspectuoase. Recomandate: tortul de ciocolata si eclerele. Oameni foarte amabili. In zona de business sau evenimente au o echipa faina in spate care se ocupa de tot (idei, realizare, transport).
Victor Paier
Victor Paier2 ani în urmă
Dulce și bun
Locații recomandate