/Suceava/Brutarie

Konditorei

Strada Piața Unirii 5, Rădăuți 725400, România

Konditorei
Brutarie
4.5
695 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RWV8+X7 Rădăuți, România
+40 230 560 610
konditorei.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Iosif Nistiriuc
Iosif Nistiriuc2 ani în urmă
# Super locație! 😎
Duminica seară ar trebui să fie deschis până mai târziu..
Lacri B
Lacri B2 ani în urmă
Produse de patiserie excelente si cafea foarte buna
Nicola Birgauan
Nicola Birgauan2 ani în urmă
Foarte fain înauntru 20 grade Celsius...afara 32. Sa tot stai, prajituri bune...tot ok, pretul pe masură
Fenix Aires
Fenix Aires2 ani în urmă
Prajiturele sunt foarte bune, nota 10
Di Stefano Federico
Di Stefano Federico4 ani în urmă
Bună,esti aici pentru ca vrei sa vezi niste păreri pentru acest loc,ei bine pot sa iti spun cu incredere ca e un loc în care îl vezi,intri,mănânci,vrei tot sa mănânci si nu vrei sa mai iesi :))) e un loc în care iti poti bea linistit o cafea dimineata însoțită de un dulce sau la amiază sa manânci un sandwich gustos alături de un suc rece si natural sau seara poti sa mergi sa mănânci niste prăjituri (logic se poate face asemenea si de dimineata si la amiază si seara ) prăjiturile in schimb sunt proaspete,si foarte bune.De la Konditorei puteți da si comenzi precum un tort sau prăjituri. Dacă esti prin zona si nu ai incercat niciodata acest loc,merita sa il vezi si sa il încerci ;))
Awesome Woman
Awesome Woman4 ani în urmă
Prăjituri bune și gustoase (dar scumpe), muzică decentă (deși poate volumul era dat puțin cam tare), ambianță plăcută, atmosferă dezamăgitoare (la final de zi, o doamnă cam acră - șefa, probabil - s-a gândit că e o idee bună să se țipe la domnișoarele din spatele tejghelei, că nu au șters pe jos în fața frigiderelor, 'ca să nu se vadă mizeria'. A fost umilitor pentru mine să fiu martoră la așa ceva, darămite pentru angajate!!!)
Carina Cenusa
Carina Cenusa5 ani în urmă
Un loc minunat, unde petrec cu drag timpul, au prajituri bune, la preturi ok spre mari dar foarte bune majoritatea. Se cunoaste calitatea prajiturilor. Imi place ca gasesti si sandvisuri foarte bune si sanatoase, poti da comenzi pentru cozonaci, fursecuri, torturi, etc. atmosfera este placuta, imi place ca nu se servesc bauturi alcoolice. Personalul este amabil si decorul frumos. Un loc de suflet din orasul meu natal drag.
Sergiu Tivadar
Sergiu Tivadar6 ani în urmă
O patiserie cu produse de calitate si foarte bune, cu o gama foarte diversa de prajituri, multe dintre ele care nu se mai gasesc in alte patiseri, produse unicat cu retete din Germania, se pot servi si sandvishuri destul de bune si o cafea de dimineata. Destul de aglomerat mai tot timpul si preturi destul de mari.
Locații recomandate