/Mehedinti/Brutarie

Belami

Strada Ştefan cel Mare 30, Orșova 225200, România

Belami
Brutarie
4.4
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PCQ5+GH Orșova, România
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Monica tamas
Monica tamas2 ani în urmă
Am fost cazata aici. In apartament, conditiile au fost acceptabile. 2 dormitoare spatioase, o bucatarie suficient de mare dotata cu aragaz, filtru de cafea, frigider si vesela. O baie destul de mare, curata. Si masina de spalat. Desi au postat ca sunt disponibile 2 dormitoare, o sufragerie, o bucatarie si baie, surpriza! Nu are sufragerie. Sunt doar 2 dormitoare. Neplacut. Plus ca apartamentul este la parter, cu un acces fff greoi. Printr-un sir de holuri, cu multe trepte, de la demisol la parter. Cu dezordine si cabluri electrice pe sub care trebuie sa treci si la care trebuie sa fii atent. Nu recomand.
Maria Roman
Maria Roman2 ani în urmă
Frumos!
Cristi
Cristi2 ani în urmă
(Tradus de Google) Acesta este un magazin și are și dulciuri, făcute de ei. Ne-am bucurat de cel numit după Savarin, expert în gastronomie.

(Original)
This is a store and it has sweets as well, made by them. We enjoyed the one named after Savarin, gastronomy expert.
Sooap Muzic
Sooap Muzic4 ani în urmă
Super. Cele mai bune prajituri si torturi din orad
Florin Banu
Florin Banu4 ani în urmă
Ok
Cele mai bune prăjituri
Mihaela Negulescu
Mihaela Negulescu6 ani în urmă
(Tradus de Google) Bine!

(Original)
Ok!
Aureliu Enea
Aureliu Enea2 ani în urmă
Un magazin de cartier (asta dacă acceptăm faptul că Orșova , urbea asta cât piața Domenii sau Amzei are și cartiere) . Remarcabil însă și cu oferte de calitate este laboratorul de cofetărie - singurul rămas în orașul ăsta aflat într-o depopulare masivă și continuă . Acum , pentru a ne face o imagine , cele câteva zeci de locuințe , cu o medie de 2,5 locuitori pe nr de casă , își fac aici și într-o locație similară aprovizionarea cu produse alimentare și alte mici urgențe ce nu le mai înșirui . Utilitatea este neîndoielnică și asemenea întreprinzători trebuie încurajați atât de autoritățile locale cât și la nivel guvernamental .
Dan Ela
Dan Ela2 ani în urmă
Recomand. Cele mai bune torturi și prajituri. Personalul angajat este foarte amabil și serviabil.Laborator de cofetarie ce produce si ofera torturi, prajituri de cofetarie si prajituri de casa pentru diferite ocazii: nunti, botezuri etc. 💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯
Locații recomandate