/Mehedinti/Brutarie

Aurora Bakery

Strada Horia 2, Drobeta-Turnu Severin, România

Aurora Bakery
Brutarie
4.1
162 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JMH2+3J Drobeta-Turnu Severin, România
+40 733 910 934
aurora-trust.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Iulian Bocîi
Iulian Bocîi4 ani în urmă
Am comandat un Gin si o apa tonica. Am primit un "Jack" si apa tonica si cand le-am spus ca am vrut Gin s-au conformat, dar la final mi le-au pus pe amandoua in nota de plata. Desigur ca nu mi-au mai dat bon fiscal dar am zis ca nu se merita sa insist, poate imi dubleaza nota 😂
Nicol Alesia
Nicol Alesia4 ani în urmă
Servire deplorabilă.trebuie să aștepți mult.pt o cafea am așteptat 15min in situația în care nu erau clienți.la prăjituri am așteptat 30 min.pana ma bagat in seama vânzătoarea,iar când am întrebat ce crema are prăjitură nu a știut să-mi răspundă.lasa de dorit.dar când este patronul pe acolo se învârte toată lumea într-un picior.schimbati personalul sau puneți camere să vedeți cum se comporta cu clienții.
Ionuț Robert
Ionuț Robert4 ani în urmă
Un loc frumos cu o priveliște destul de frumoasa înspre catedrală, o cafea foarte bună dar lipsa de promptitudine a ospatarilor.
Radu Capatina
Radu Capatina4 ani în urmă
Din nostalgie, am fost cu familia acolo... Eclerul mamei a spart farfuria după ce a picat din linguriță ( true story) si Tata a primit o ceașcă cu ruj pe ea. Cat despre mine, eram prea ocupat sa balansez masa pe un capac de apa plata. All in all, we had fun...ish.
Laurentiu Mandocescu
Laurentiu Mandocescu5 ani în urmă
Am savurat și savurez în continuare multe pizza delicioase, cu blat necongelat, din cocă proaspăt frământată, recomand produsele Aurora pentru că sunt de calitate, sunt preparate la vedere într-un spațiu igienic de către un personal curat și atent la dorințele clienților!
Fhxd Vgcsgcx
Fhxd Vgcsgcx5 ani în urmă
Servirea foarte buna!Pastele carbonara ....foarte bune !Leo (ospatarul) un băiat extraordinar!Amandinele...perfecte!
Raducu Florentina
Raducu Florentina5 ani în urmă
Paște foarte bune, prăjituri și mai bune, ospătarul Leo, extraordinar!
Patrick Avr
Patrick Avr2 ani în urmă
Acum 3 zile a cumpărat cumnata mea coji de eclere, nu vechi, ci de-a dreptul tari ca piatra, Vanzatoarea, foarte recalcitranta si vazand-o mai tânără i le-a pus în brate si fara bon pe motiv că a închis casa si ca altele nu mai are. Dacă până acum aveam o parere buna despre aurora, acum mi-am schimbat-o radical
Locații recomandate