/Maramures/Brutarie

Trio - Artisan bakery & café

Bulevardul Traian 2, Baia Mare 430212, România

Trio - Artisan bakery & café
Brutarie
4.8
87 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH29+GP Baia Mare, România
+40 771 359 110
triobakery.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
TEGLA CARAMIZII
TEGLA CARAMIZII2 ani în urmă
Cafea foarte bună, dar ar trebui la ospătari i mai multă experiență
Cînd dorești să plătești îți face nota la toată masa, și tu ai servit o cafea.. Ce comanzi e logic să plătești nu ce este la masă.
??? Întreb și eu cum e logic???
Raluca chefani
Raluca chefani4 ani în urmă
O paine cu maia de calitate. Fanii painii albe vor gasi specialitati minunate , cu branza si rosii dar si ( preferata mea) ceapa cu turmeric...iar fanii painii de secara vor gasi o minunata paine integrala de secara cu gustul ei intens. Felicitari pt initiativa. Vizitati locatia daca sunteti in vizita daca nu..merita sa mancati sanatos si de ce nu sa incurajati afacerile locale ...doar asa o comunitate poate sa creasca. Felicitari inca o data!
Barabas Alexandru
Barabas Alexandru4 ani în urmă
Am cumparat paine multicereale de aici, spre surprinderea mea nu m-a balonat ca si painea pe care o consumam inainte. Din cate am inteles pe urma , faptul ca nu m-a balonat se datoreaza drojdiei maia sau ceva de genul asta. Produsele sunt diversificate si o sa va scriu mai mlte dupe ce le testez si pe urmatoarele.
Mois Petru
Mois Petru2 ani în urmă
Personal foarte amabil, iar cafeaua are o aromă deosebită. E genul de loc unde poți să îți servești cafeaua și să cumperi și o pâine proaspătă
Timotei Alexa
Timotei Alexa2 ani în urmă
Produsele sunt de calitate. Am luat pâine într-o dimineață, încă era calda, f bună. Am servit cafea, f bună. Produsele de patiserie sunt făcute acolo. Dacă vrei sa mănânci focacia ca în Italia aici e locul, eu nu am găsit nicăieri asa delicioasă. Localul aranjat drăguț, scaunele comode. Ce e bun, trebuie recunoscut. Sa țineți tot așa.
Monica Jureschi
Monica Jureschi2 ani în urmă
Foarte frumos local. Atmosfera faina cum se zice la Maramureș. Servicii super. Pâinea e de 5 stele. Si eu fac paine cu maia si într-adevăr are gustul unei pâini făcute bine cu maia. Cappuccino vegetal care am băut eu a fost foarte bun.
Anna R
Anna R2 ani în urmă
Nu ofer aproape niciodată 5 stele, pentru ca sunt exigenta, însă...Trio chiar merita. Pâinea e foarte buna, eu cumpăr mereu integrală cu seminte si secara, efectiv se mananca singura pâinea...e un deliciu. In plus, cafeaua e buna, casa Dobro, atmosfera familiară, servirea super drăguță, fără amatori simandicosi...deja cand spui Trio spui Baia Mare, la fel ca Presco!
Maria Pop
Maria Pop2 ani în urmă
Daruire,originalitate,calitate,siguranta!
Locații recomandate