/Iasi/Brutarie

Brutaria Rustica

Bulevardul Tudor Vladimirescu 5, Iași 700305, România

Brutaria Rustica
Brutarie
4.1
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8V+JX Iași, România
+40 754 322 679
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–19
Duminică: 7–14
Scrie o recenzie
Liliana Capatu
Liliana Capatu2 ani în urmă
Pentru ca nu am avut decat o bancnota putin taiata (4mm) mi s-a servit cea mai strivita franzela ascunsa repede in punga de hartie. Huo! NU e prima oara si nu sunt singurul client care se plange de servirea acestor persoane de la tejghea! Se pare ca nu aveti de unde alege personal mai de calitate.
Andrei Rusu
Andrei Rusu2 ani în urmă
Painea e buna, produsele ok. Din pacate, doamnele de la tejghea nu au pic de maniere, needucate, certate cu bunul simt. Cumpar de cateva luni, aceeasi treaba, parca nu vor sa vanda. Am asistat si la alte cazuri in trecut, nu doar cu mine. E asa greu sa spui buna ziua, poftim restul, multumesc, o zi buna? Un training nu le-ar strica, ma reorientez de acum.
Marius Vasluianu
Marius Vasluianu2 ani în urmă
Probabil....cea mai bună pâine din Iași. Păcat ca nu au magazine decât în Păcurari și Podul de Fier.
Mihaela Toma
Mihaela Toma2 ani în urmă
O prăvălie , buni clienți pentru ANAF !! Nu se "bat" vânzările în casă . Am cumpărat o pâine și o plăcintă ( la care nu era prețul afișat ) , duduia mi-a cerut 10 Ron . Pentru că se uita , peste umărul meu , la mașinile care treceau pe stradă , am vrut să-i stric plăcerea și i-am cerut bon. Mi l-a dat pe ultimul pe care îl avea , de 23 Ron , deși cei pe care îi servise în fața mea nu cumpăraseră decât tot de 10-13 Ron . I-am spus că mi-a dat un bon greșit , a bătut în casă un bon de 10 Ron , pentru două plăcinte . Am atenționat-o că nu am cumpărat două plăcinte , mi-a spus că nu e nimic , că a pus coduri diferite și suma e tot cea încasată . Oare ? Dar ce ar fi să fie o vânzare corectă ? Dar dacă asta se numește evaziune ?
28.01.2022 , ora 14
Adrian andrei
Adrian andrei2 ani în urmă
Placinte de nota 10 si MARI (nu portii meschine ca de patiserie frantuzeasca). Paine foarte gustoasa si inca buna de mancat dupa 3 zile. Am scazut nota din cauza uneia dintre vanzatoare, obraznica, needucata si in mod evident fara chef de munca.
Cristian Cojocariu
Cristian Cojocariu2 ani în urmă
Ceea ce mi-a plăcut la ei este faptul ca produsele sunt vândute în portii generoase iar placintele sunt bine umplute. Un alt plus este ca au pâine proaspătă. Amenajarea spațiului nu este una foarte pretențioasă, dar este curat. Concluzia este ca pentru o patiserie de proximitate, se descurcă foarte bine.
Adrian Castravete
Adrian Castravete2 ani în urmă
Mâncare super bună, cu un aspect frumos și miros îmbietor.
Manu Berea
Manu Berea2 ani în urmă
Un raport calitate-preț foarte bun.
Locații recomandate