/Iasi/Brutarie

Brutaria EcoPan

Strada Vasile Lupu 160, Iași 707252, România

Brutaria EcoPan
Brutarie
2.9
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J2C+VF Iași, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–18
Duminică: 7–14
Scrie o recenzie
Hahmed Huk
Hahmed Huk3 ani în urmă
In această locație, produsele tip " pâine" SUNT FĂRĂ SARE...de REGIM!!!😡😡😡. NU RECOMAND NIMĂNUI această **brutărie**!
Iuliana Miron
Iuliana Miron4 ani în urmă
Îmi plac produsele dar cu vânzătoarele aveți o problema. Mai exact în Metalurgie am așteptat ca vânzătoarea sa termine de curățat vitrina iar când într-un târziu m-a întrebat ce vreau am atenționato că nu și-a spălat mainile, răspunsul ei m-a făcut să ies din magazin fara a cumpăra ce doream: " Eu doar v-am intrebat că-mi pun mănușile". Și dacă ai mănuși nu te mai speli!?..... Nu uitați că distribuiți produse neabalate , iar sfintii erau in tava PE vitrina, neacoperiti.
Catalin Ioan Varlan
Catalin Ioan Varlan4 ani în urmă
Tarta cu mere si scortisoara este cea mai buna vazuta in 40 de ani dar de multe ori nu au sa dea rest ! Am fost pus în situația jenantă de vânzatoare sa merg sa schimb banii ca nu au sa dea rest ,asa ceva nu se face
Irina chisca
Irina chisca4 ani în urmă
Super bună mâncarea
Dragulanescu Teodor
Dragulanescu Teodor4 ani în urmă
Anca Morosanu
Anca Morosanu4 ani în urmă
Rica Moraru
Rica Moraru6 ani în urmă
Paine si produse de patiserie PROASPETE.
Aurelia Cretu
Aurelia Cretu2 ani în urmă
Produsele sunt bune! Toate! Doamnele care vând în brutăria din Metalurgiei chiar nu respectă clienții. În fiecare zi în care am fost la brutărie acestea nu respectau regulile impuse național de autorități în pandemie. Chiar de există afişe pe uşa de la intrare în magazin (mai nou slab vizibile sub casa de marcat) cum să combați răspândirea cu virusul SARS-CoV-2 acestea nu se respectă!
De fiecare dată le rog respectuos să pună masca, rog clienții să pună masca - caci nici aceştia nu poartă masca în spațiul mic al brutăriei, nu respectă distanța dintre persoane. Comentează de fiecare dată câte ceva de neînțeles şi apoi respectă regulile.
Astăzi mi s-a răspuns agresiv că nu am decât să port eu, că dumnealor lucrează acolo 14 ore. Când am întrebat -o pe doamna care mi-a răspuns aşa dacă are o problemă de atitudine mi-a răspuns că tot timpul şi că ştie şi seful.
Nu am cumpărat nimic, nu voi mai cumpăra niciodată de la EcoPan pentru că nu mă simt în siguranță!
Felicitări pentru atitudine, prezență, pentru că ajută la controlul bolilor transmisibile! Mai ales că cazurile sunt în alarmantă creştere!
Locații recomandate