/Galati/Brutarie

Artelier

Strada Nicolae Bălcescu 5, Galați 827100, România

Artelier
Brutarie
4.5
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3P3+49 Galați, România
+40 729 881 712
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Profir
Bogdan Profir2 ani în urmă
De departe cele mai bune prajituri din Galati si nu numai. Rulourile cu frisca sunt deosebite. Imi amintesc de niste prajituri de la o cofetarie cu star Michelin fin Barcelona.
Marius V
Marius V2 ani în urmă
Spațiul este unul primitor, elegant cu aer parizian. Produse excelent preparate, sănătos și cu ingrediente naturale. Foarte atenți la detalii și respectuoși cu clienții. Recomand cu căldură.
Paula Ghimpu
Paula Ghimpu2 ani în urmă
Produsele sunt foarte bune, dar atitudinea doamnei de la vanzare lasa mult de dorit.
Mihai Palaga
Mihai Palaga5 ani în urmă
As fi dat o stea dar toate produsele sunt exceptionale. Din pacate, politica lor de afacere sau modul in care angajatii acestora ii onoreaza pe clienti, este dezamagitor. Am mers si eu si familia mea sa cumparam produse de la deschiderea atelierului pana in aceasta saptamana cand am vrut sa fiu servit cu o portie dintr-o prajitura. Surprinzator, raspunsul doamnei care ma servea a fost urmatorul : "Nu putem sa va taiem din aceasta prajitura deoarece nu le-am terminat pe celelalte, iar asta este neinceputa". Cu alte cuvinte, mi se spune ce ar trebui sa cumpar pentru ca celelalte prajituri incepute trebuiau terminate. Ma gandesc ca li s-a urcat reputatia la cap si acum isi permit "arogante" de acest gen. Nu am sa mai revin la acest magazin.
GEORGIANA PANTUS
GEORGIANA PANTUS2 ani în urmă
O bagheta "corecta" (mare lucru!) si un acompaniament perfect pentru un platou de branzeturi ori mezeluri fine, insotite de un pahar de vin rosu sec. Croissantele au venit ca o dubla confirmare a priceperii brutarilor. Ocazional , am incercat si deserturi, fara a fi dezamagita. O bucatica de Franta in Galati si o placere (aproape zilnica) garantata.

Cu recunostinta,
Un Client Fidel :)
BP Imobiliare
BP Imobiliare2 ani în urmă
Personal slab implicat în relația cu clientii. Intreband dacă panetone conține alune ,nuci etc doamna de la tejghea spune ca doar zahar deasupra pe un ton răspicat deși i-am spus ca îl iau ptr o persoana care are alergie severa la nucifere!
Dezamăgitor, o afacere poate cădea ușor datorita personalului.
Loreen
Loreen2 ani în urmă
Una dintre cele mai scumpe brutarii / cofetarii din Galați însă produsele au o calitate bună.
Lalala
Lalala2 ani în urmă
Produse excelente. Pretul e mai mare, dar in final calitatea se plateste. Ar putea fi imbunatatita relatia cu clientii, doamna care vinde nu pare cea mai amabila persoana, dar nici cea mai dezagreabila. S-ar putea si mai bine.
Locații recomandate