/Constanta/Brutarie

Pitand Orizont

Strada Dobrilă Eugeniu 2, Constanța 900001, România

Pitand Orizont
Brutarie
4.5
108 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J6F+MJ Constanța, România
+40 341 204 947
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: 7–23
Duminică: 7–23
Scrie o recenzie
Daniel Haralambie
Daniel Haralambie2 ani în urmă
Gust bun al preparatelor, preț competitiv. Lipsește, din păcate, oferta. Sau mai bine zis este aceeași de ani de zile și reprezintă maxim 25 de produse...😭😭
Silveonis Ioan
Silveonis Ioan2 ani în urmă
Candva aveau produse mai bune... Ieri am cumparat de 70 lei placinte, strudele, prajituri, si am întâmpinat urmatoarele probleme:
- placintele de brânză erau mici, scumpe, cu branza probabil expirată, si aveau un foarte pronuntat gust de margarină...
-atitudinea doamnei in vârstă de la vanzare a lasat mult de dorit, noi fiind un grup cu multi copii, si-a pierdut usor răbdarea, nemaifiind nimeni in spatele nostru la coadă.
-cand a venit momentul plății prin card, s-a rastit la mine spunand de 5 ori "nu merge", ca abia apoi sa spuna "apropiati cardul". Eu trebuia să ghicesc ce face ea acolo.
- avand o comandă destul de mare si diversificată, nu ne-a intrebat daca dorim sa servim la pachet sau la mese, trezindu-ne ca avem de ridicat de pe tejghea cca 20 de produse de panificatie complet neambalate, nefiind nici macar puse in farfurii (presupunand ca vanzatoarea se gandea ca vom servi la mese, deși noi le vroiam la pachet ptr plajă).
Imi pare sincer foarte rau de cei 70 de lei pe care vi i-am dat, si regret ca nu am plecat de acolo lasandu-va in brate cu toate acele produse...
Ati pierdut un client vechi de 15 ani....
Victor Grecu
Victor Grecu2 ani în urmă
Este o patiserie care în trecut avea destul de multe produse bune,din mai multe puncte de vedere: prețul, calitatea și cantitatea. Am fost recent sa cumpăr o plăcintă cu brânză care era destul de mica și costa 3.70 lei. Nu pot compara calitatea de acum câțiva ani cu cea de acum.
Catalin Bogdan Ghiță
Catalin Bogdan Ghiță2 ani în urmă
Aceleasi produse foarte bune , ca in anii '85 . De fiecare data cand ajung in zona , nu pot sa ma abtin de la rulorile cu bezea , eclerele fara glazura , preambalate sau pricomigdale . Ei fac si placinte , cozonaci ... dar mie imi plac dulciurile .
Neagu Radulescu
Neagu Radulescu2 ani în urmă
Cele mai bune rulouri. Chiar dacă în ultimi ani au apărut multe patiserii în Constanța, mult mai bine aranjate și amenajate, aceasta are de departe cele mai bune produse. Sunt clientul acestei patiserii încă de la deschidere, în urmă cu 35-40 de ani (cine mai știe cu exactitate câți).
Marian B
Marian B2 ani în urmă
Esti bine servit depinde de cum vorbești. Normal respecți ești respectat
Aurel stefu
Aurel stefu2 ani în urmă
Atmosferă plăcută care te face să revii cu placere
Iacob ctin
Iacob ctin2 ani în urmă
Am luat niste eclere cu crema de lapte și ne-am îmbolnăvit cu toții . Cred că aveau salmonella. Daca mai aveam bonul trimiteam DSV-ul. Degeaba sunt bune dacă nu au standarde de curățenie.
Locații recomandate