/Bucuresti/Brutarie

ETorturi - Cofetarie Online - Laborator

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza 62A, București 011057, România

ETorturi - Cofetarie Online - Laborator
Brutarie
4.8
141 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32G+C8 București, România
+40 727 709 344
etorturi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–20
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Iulian Șorcaru
Iulian Șorcaru2 ani în urmă
Am ales aceasta cofetarie online pentru ca nu am reusit sa comandam la timp de la cofetaria preferata. Livrare ok, tort aspectuos, dar fad si uscat, cu ingrediente indoielnice (am ales Cioco orange). Nu recomand!
S Distopia
S Distopia2 ani în urmă
Cautam de zor sa-mi faca cineva un tort personalizat. N-am dat gres cu voi!

Intreaga discutie a avut loc pe whatsapp, iar tortul a fost formidabil si fix asa cum imi doream. De la compozitie pana la aspect, exact cum imi doream.

Chiar nu ma asteptam sa iasa atat de bine. Sunt destul de realista si chiar un pic pesimista cand vine vorba ca cineva sa imi materializeze ideile, dar voi ati reusit!

Nota 10 plus!
Mazga lina
Mazga lina2 ani în urmă
Un tort extraordinar de frumos, poza trimisa prin whatsapp, inspiratie fiind pinterest, si nemaipomenit de bun. De foarte mult timp nu am mai mancat un tort atat de bun. De asemenea, o colaboare foarte buna avand in vedere ca totul s-a discutat pe whatsapp. Cu siguranta voi mai comanda torturi de aici. Va multumesc ca ati transformat petrecerea copilul meu intr-o petrecere senzationala cu un tort pe masura.
Andreea Preda
Andreea Preda2 ani în urmă
Recomand! Raport calitate - pret minunat, gata cu cautarile, de aici vom comanda pentru toate evenimentele. Tortul a arătat mai bine ca in poză, figurine incluse in pret, perfecte ,livrare promptă și foarte buna compozitia
Va multumim!
Diana Marica
Diana Marica2 ani în urmă
Este al 3-lea an in care comand de la etorturi. De design nu mai spun nimic ca se vede și din poza...spectaculos. Compoziția de lămâie este foarte buna, nu foarte dulce. Recomand cu încredere.
Laura Sabeer
Laura Sabeer2 ani în urmă
Am cumparat de 3 ori pana acum si de fiecare data m-a suprins atat gustul cat si designul tortului, care in realitate arata si mai bine, mai colorat, mai frumos decat in pozele de pe site. De fiecare data cand deschid cutia cu emotie, constat ca E-torturi nu ma dezamageste deloc. Recomand aceste torturi tuturor pentru orice ocazie, mai ales pentru cei mici...sunt asa de frumos lucrate, au gust f bun, certificat de conformitate, raport calitate-pret foarte bun. Sunt extrem de incantata si abia astept urmatoarea ocazie sa comand din nou, sa incerc si alte compozitii. Multumesc e-torturi! Sa ramaneti asa cum va stiu!
Elena Florentina
Elena Florentina2 ani în urmă
Am avut nevoie de un tort kinder bueno caci este o placere vinovata a unui membru din familie si am gasit intamplator site-ul etorturi. Am mers pe incredere si am plasat comanda, specific ca pe whatsapp pentru ca aveam cateva intrebari si era necesar pt mine ca realizarea lui sa fie finalizata pana la o anumita ora ziua urmatoare. Dansii au livrat tortul mai devreme si a avut de departe cel mai bun gust dintre toate torturile "comerciale" gustate pana acum. Multumesc echipei din spate si personal, recomand cu incredere!
Eduard Ghirca
Eduard Ghirca2 ani în urmă
Tortul a iesit impecabil, si cu siguranta sunteti pe lista mea de recomandari de astazi inainte! Mai mult decat atat, am dat comanda mai tarziu decat ar fi fost termenul propus, insa cu multa amabilitate comanda a fost acceptata si livrata chiar mai repede!
Evident, tortul a fost si foarte delicios! Good job!

Executie - Nota 10.
Gust si textura - Nota 10.
Customer care/Customer experience - Nota 10.
Locații recomandate