/Bucuresti/Brutarie

La Saveur

Drumul Taberei 68, București 061398, România

La Saveur
Brutarie
4.4
126 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2FG+F8 București, România
+40 770 733 292
lasaveur.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Mihaela Enache
Mihaela Enache2 ani în urmă
Pentru zona unde este amplasată prețurile sunt cam mari😟
Alexandra
Alexandra2 ani în urmă
Las aici recenzia pe care nu o pot lasa pe Glovo. Una dintre cele mai proaste brutarii/cofetarii. Prajiturile au miros si gust de alte mancaruri, cred ca sunt facut la comun cu alte produse, nedulci. Merdenea de 14 cu cea mai proasta branza sarata si fara gust, si foietaj de 2 bani. Painea execrabila, totul este de cea mai proasta calitate. Nu comandati de aici daca nu vreti sa va aruncati banii direct in cosul de gunoi!
Petru Haivei
Petru Haivei2 ani în urmă
Calitate medie (cam ca produsele de la bucătăria Carrefour).
ATENȚIE! Încasează 40 % mai mult la livrări.
Roxana Voicu
Roxana Voicu2 ani în urmă
Produse de foarte slaba calitate, la preturi exgerate. Un ecler mult sub cele vandute in hipermarket, 14 lei. Croissantul este o gluma, aluat de chifla mediocra in forma de covrig, iar merdeneaua veche, aluat cu textura ciudata. Doar painea a fost decenta. Nu inteleg ratingul, nici macar proaspete nu pareau, daca de calitate nici nu avem ce vorbi.
Gabriela Albu
Gabriela Albu2 ani în urmă
Foarte buna pâinea. Mi-a plăcut că nu are zahar, iar doamna de acolo m-a ajutat sa o aleg. Preturile sunt mari, dar produsele sunt de calitate.
Paper Distribution
Paper Distribution2 ani în urmă
Nu stiu ce sa zic. Am citit cateva comentarii si nu ii inteleg pe cei care spun ca au preturi mari.Cand produsele sau serviciile sunt proaste, poti sa comentezi de preturi mari. Nu poti sa cumperi un Lambo cu pret de Matiz. Din primul moment in care am intrat in brutarie am vazut vitrinele pline cu prajituri, tarte, placinte, paine si fursecuri care nu numai ca aratau de 10 ori mai bine decat la o brutarie normala cu preturi de 2-3 lei/kg, dar si aveau gust. Chiar au gust. Pana acum am fost dezamagit de multe cofetarii care au pierdut calitatea in detrimentul pretului mic. Sper sa pastreze sau sa imbunatateasca daca mai au ce la produsele care sunt produse de aceasta mica afacere de familie. Felicitari mai ales ca vin din alte domenii de activitate. Am sa ii vizitez des ai daca pierd din calitate chiar am sa le atrag atentia. Mult succes.
Mirel Barbulescu
Mirel Barbulescu4 ani în urmă
Produse premium cu servire deosebit de amabilă. O cafea mai bună ca acasă. Vederea interioară spre spațiul de prelucrare conferă o notă de originalitate și încredere.
Felicitări!
Voi reveni oricând cu plăcere.
Mariana Niculescu Mizil
Mariana Niculescu Mizil2 ani în urmă
Serviciul la superlativ.Totul la superlativ.

Patiserie,cofetărie și brutărie la superlativ.
Locații recomandate