/Bucuresti/Brutarie

Ana Pan Militari

Bulevardul Iuliu Maniu 546-560, București 061129, România

Brutarie
3.7
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXQJ+VV București, România
+40 31 100 0002
anapan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Mada Bunea
Mada Bunea2 ani în urmă
Am cumparat un tort cu mousse de fructe de padure, ciocolata alba si neagra. Gustul bun, chiar neasteptat de bun, insa dezamagirea mare am trait-o cand am ajuns acasa si am vazut ca eticheta cu data expirarea era rupta intentionat. Eticheta continea data prod. care arata clar 20.03.21, insa partea cu data de expirare rupta. Eu l-am cumparat pe 23.03.21. Sincer, preferam ca tipa ce vinde sa imi spuna, nu sa o rupa.
Nu va bateti joc de noi ca eu nu incerc sa va prostesc la bani. Cat ai cerut, atat am dat si ma astept sa primesc la schimb aceeasi seriozitate si transparenta.
Habar n-am in cat timp va expira produsele, insa eticheta nu era accidental rupta pt ca nu avea cum. Era perfect lipita pe suportul acela argintiu al tortului. doar cu unghia o puteai rupe fix la termenul de expirare.
Voicu Raluca
Voicu Raluca2 ani în urmă
5* pentru produse, dar mai ales datorita serviciilor d-nei Gina. Sunt foarte multumita, este amabila si trateaza totul cu profesionalism, ma incarca pozitiv.
Cristian Barbu
Cristian Barbu4 ani în urmă
aRGES MARK

Destul de slab, raportul calitate/pret nu este favorabil deloc. Nu vorbesc de faptul ca este scump, ci de faptul că la aceeași sumă, competiția din Auchan de aici dă clasă. Nu recomand sincer, prăjiturile dau impresie a vechi.

Totuși sunt gustoase, însă nu “te dă pe spate” cum zicea cineva in comentarii, este perfect adevarat.
Mantale Adina
Mantale Adina4 ani în urmă
Prăjiturile sunt bune, dar nu m-au dat pe spate. Locația foarte chic si intimă. Personal amabil și sociabil. Totuși raportul calitate preț nu este echilibrat. Este destul de scump si nu te da pe spate la capitolul prăjituri
Flo Rina
Flo Rina4 ani în urmă
Personal cu o atitudine neprofesionista- ești întâmpinat cu spatele,stau pe telefon,vorbesc între ele deși te-au văzut că ai intrat și astepti. Totala lipsa de respect.
Mai mult fura la prețul cafelei și nu scot bon de casa( probabil sa facă bani de țigări).
Ex: am cerut cafea mica, mi-au cerut contravaloarea unei cafele mari;după ce am solicitat bon de casa( a fost vizibil deranjata că cer bon) am văzut că am fost taxată pt o cafea mare.
Nu a fost prima dată când au procedat așa.

Le-ar trebui un control fiscal sa le dezvete de acest obicei de a păcăli clientul.
Zotty Fase
Zotty Fase4 ani în urmă
Am incercat placinta dobrogeana cu smantana si este delicioasa!!! servire rapida, personal amabil, prajituri excelente. E un pic mai scump decat media dar raportul calitate pret este corect.
Theodora Nitu
Theodora Nitu6 ani în urmă
Un loc perfect pentru a te relaxa la o prajitura si o cafea buna, dupa o sesiune de shopping. Produse proaspete si gustoase, personal zambitor si foarte atent la ceea ce iti doresti. Recomand cu placere!
Marina Matei
Marina Matei2 ani în urmă
Locatia este foarte ok, doar ca tortul a fost o budinca(asa zis mousse de ciocolata) slab, foarte slab pentru 129 lei kg. Dezamagitor, cu siguranță nu voi mai lua alta data tort de la Ana Pan.
Locații recomandate