/Bucuresti/Biblioteca

Biblioteca Metropolitană București - Sediul Central "Mihail Sadoveanu"

Strada Tache Ionescu 4, București 010354, România

Biblioteca Metropolitană București - Sediul Central "Mihail Sadoveanu"
Biblioteca
4.4
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VW+JW București, România
+40 21 316 8300
bibmet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–19
Marți: 12–19
Mirecuri: 12–19
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lavinia Lavinia
Lavinia Lavinia2 ani în urmă
Personal obosit, nu ajuta utilizatorii deloc, noroc cu pandemia ca uneori se mai duc sa cautau câte ceva...ca nah e acces limitata.

Sa trimiți utilizatorii la raft , sa se urce pe scara și sa stea ei sa caute fără sa faci vreo recomandare e bătaie de joc. Niciodata nu am primit vreo recomandare de la acest personal, de la acesta filiala.
Sala de lectura țin minte ca înainte pandemie era puțin mai bine ca la carciuca.
Se vorbea, se manaca...Nu puteai învață în liniște.
Mariana vasilescu
Mariana vasilescu2 ani în urmă
Am împrumutat Secretul Emmei Harte, a fost ok. Poate se face ceva pentru remedierea site ului ca să putem vedea "Catalog", ne_ar scuti de drumuri inutile.
Gabriela Moldoveanu
Gabriela Moldoveanu2 ani în urmă
În curte erau oameni pe scaune și cineva vorbea în fata lor la microfon. În ultimul rand, un scaun liber. M-am așezat. O doamna citea ceva dintr-o carte. Am ascultat și mi-a plăcut. Am aflat ca era poeta Violeta Ion. Am nimerit din întâmplare, dar am participat la ceva care mi-a plăcut.
Bucureștiul de weekend! Calea Victoriei pietonală. Fata cu nepoții la "Prostia Omenească " la Sala Mica a Teatrului Ion Creangă. Nu e rău în București, în august!
Elly dor
Elly dor2 ani în urmă
Personalul este f bine pregatit si amabil. Biblioteca destul de bine aprovizionata. Merita sa imprumuti carti...
Gheorghe Grigore (Gregorio de Romania)
Gheorghe Grigore (Gregorio de Romania)2 ani în urmă
Curat, primitor, petsonal amabil.Ne revedem pe youtube la Gregorio de România. Pe curând!
Sorinela Albu
Sorinela Albu2 ani în urmă
Am fost astazi la agentia Liviu Rebreanu sa predau cartile imprumutate, impreuna cu ficele mele gemene , in varsta de 11 ani. Doamna bibliotecar a strigat :'doar 2 persoane!' I-am spus ca sunt ficele mele. si ca regula celor 2 persoane nu se aplica cpersoanelor din aceeasi familie .
Am renuntat sa mai imprumutam alte cart, acesta fiind scopul pt care se aflau fiicele mele acolo.
Pacat ca descurajati copii sa citeasca, sa citeasca o carte tiparita....
Adina Storin
Adina Storin2 ani în urmă
Secția de împrumut s-a adaptat la situația existenta, datorată pandemiei de coronavirus. Predarea cărților împrumutate se face la întrare, la un birou cu panou protector. Toate cărțile recent predate sunt depozitate separat și sunt scoase din circuit.
Am dat o listă cu cărți solicitate, din care mi s-au adus două, am prezentat legitimația și... ăsta à fost tot ! În 10 minute am rezolvat, am ce citi până pe 13 august!
Sophia Popescu
Sophia Popescu2 ani în urmă
Biblioteca ofera multe carti ,insa personalul (cel putin cel pe care l-am intalnit eu) este, fara suparare, groaznic.Am fost sa imprumut niste carti pe timp Covid si am facut un pas in biblioteca si dna (o doamna cu niste deficiente la ochi) mi-a spus pe un ton rastit, ca si cum as fi invadat cladirea, sa stau afara . Comportamentul dansei a fost pe toata perioada discutiei unul de superioritate . Am fost a doua oara sa predau cartile (in intervalul orar potrivit,mai exact luni la 13 ) nici un pas n-am apucat sa fac in CURTEA bibliotecii ,ca dna paznic m-a intampinat cu acelasi ton rastit si recalcitrant. Dansa s-a repezit spunandu-mi ca biblioteca este inchisa si ca danasa NU STIE cand se deschide,de ce e inchisa ,spunandu-mi sa sun daca ma intereseaza. Nu vreau sa cauzez probleme insa atitudinea angajatilor este una de superioritate si total neadecvata unei biblioteci de inalta speță. Va multumesc
Locații recomandate