/Neamt/Benzinarie

Petrom

Strada Orhei nr. 5, Piatra Neamț 610112, România

Petrom
Benzinarie
4.1
345 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9JG+X4 Piatra Neamț, România
+40 372 428 506
petrom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Lia popa
Lia popa2 ani în urmă
Murdar locul..chiar și pentru o benzinarie.
Daniel Bonda
Daniel Bonda2 ani în urmă
Prețuri mari. Fiecare șofer se descurca singur la pompă, inclusiv femeile, ceea ce a dus la întârzieri
MIHAI FINDER
MIHAI FINDER4 ani în urmă
Stația Petrom 2 făget Piatra Neamț este una dintre cele mai bune stații din tara, aici întâlnești un personal extrem de bine pregătit, amabil și mereu orientat spre necesitățile și dorințele clienților. În aceasta stație se găsește o gama foarte mare de produse, având posibilitatea de a găsii tot ceea ce poți avea nevoie atât într o călătorie, cât și pentru mașină ta sau orice altceva ai avea nevoie. Prudusele sunt foarte bine aranjata, având preturile atașate în mod corespunzător si vizibil. Toaletele sunt foarte curate și bine îngrijite. Atât la interior cât și la exterior curățenia este ireproșabilă în aceasta stație! Singurul lucru de care ar avea nevoie aceasta stație fiind modernizarea stațiilor de alimentare și a spălătorie auto. În ceea ce privește spălătoria auto, angajații care se ocupa cu aceasta sunt foarte responsabili, făcându-și treaba foarte bine în ceea ce tine de curățenia din interiorul autoturismelor, dacă dispozitivul cu perii folosit pentru spălarea autoturismelor la exterior ar fi unul nou care sa folosească o tehnologie de ultima generație și care ar funcționa 100% în parametrii, ar fi totul perfect! Cu drag, un client satisfăcut și mulțumit de serviciile Petrom!
Adriana Velescu
Adriana Velescu4 ani în urmă
Curatenie si servicii de calitate! Personalul bine instruit, foarte amabil si saritor; si cei de la casa si cei de pe platforma! Una dintre cele mai bune benzinarii in care am intrat.
Narcis Pricob
Narcis Pricob5 ani în urmă
Aceeași chestiune cu decontarea. Mereu întreabă același lucru, dar punctele pentru promoție nu le primești, doar dacă ceri expres.
Promoții bune la Coca-Cola (actuala este cu o pereche de căști + 2 sticle 0.5l la 8 lei).
Dan Marcoci
Dan Marcoci2 ani în urmă
Trec ocazional pe acolo. De fiecare data serviciile au fost bune..
Sergiu sergiu
Sergiu sergiu2 ani în urmă
Prea scumpe toate...si nu numa la petrom
Costel Mujdei
Costel Mujdei2 ani în urmă
Personalul ... aceeași atitudine comunistă și neprimitoare și asta o spune chiar un copilaș de 10 anișori ... așa că tura viitoare voi evita vreo oprire acolo și nu am cum să recomand această stație de carburant
Locații recomandate