/Neamt/Benzinarie

Omv

Str. Mihai Viteazu f.n, Piatra Neamț 610249, România

Omv
Benzinarie
4.3
671 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9QQ+4H Piatra Neamț, România
+40 372 484 069
omv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Danny Witz
Danny Witz2 ani în urmă
Produse de calitate ,combustibil bun,la fel si Fastfood ul,angajatii-ok.Singurul inconvenient este; blocarea intrarii cu,masini parcate langa zid.Nu pot intra 2 masini la alimentat,trebuie sa stai la rand in strada.Am sesizat aceasta problema de cateva ori dar nu s a luat nici o masura..Poate o sa vada cine trebuie si o sa interzica parcarea masinilor langa intrare..
Violeta Smeu
Violeta Smeu2 ani în urmă
25.08.2021 ora 00:18 . Piatra neamt La casa un singur angajat . La spalatorie nimeni si toate mesele arata ca dupa razboi pline cu sticle goale si scrumiere , daca asta e emblema omv de romania nu pot sa zic decat pacat , mare pacat . Mai bine angajati filipinezi daca romanii ii doare undeva de locul de munca
Tibi G.
Tibi G.4 ani în urmă
În linii mari este bine, curat, frumos amenajat și ordine, dacă am vrut ceva dulce l-am găsit rapid, nu am stat să caut toată stația.
Cafeaua este bună, nu ar strica să aibă și fără cofeină, dar chiar și așa, per total, incluzând și meniurile am fost mulțumit.

Foarte aglomerat nu este, iar ambientul este plăcut.
Luca Bull
Luca Bull4 ani în urmă
Serviciile spaltoriei din păcate lasa de dorit. Timp mare de așteptate. Lucratorii fiind nevoiti sa faca si interioare. Spatiul si dotarile nu sunt pentru satisfacerea tuturor etapelor de curatire a autovehiculelor.
Viorel Trofin
Viorel Trofin5 ani în urmă
Foarte bine deservita, sortiment bogat de accesorii auto dar și cele necesare unei călătorii( ape, sucuri și chestii de ronțăit). Statia de cosmetizare e funcțională și solicitată. Terasa anexa permite un moment de repaos pt o gustare, cafea, țigară. Frumos.
Razvan Marinescu
Razvan Marinescu2 ani în urmă
Personal amabil si dragut. Recomand!
Intamplariile Nereusite A lui Katana
Intamplariile Nereusite A lui Katana2 ani în urmă
Pentru toți începători și pentru cei mai cu experienta. Recomand cât și carburant standard cât și premium. (maxxmotion)
Diferența sesizabila la disel instant și protejează motorul, un benificiu bun pentru motoarele clasice cat și cele mai moderne.
Recomand cu încredere.
Vali T
Vali T2 ani în urmă
Un singur angajat pentru tot procesul de curatare masina exterior / interior. Dureaza undeva la 50 de minute toata treaba.

Informati la casa sau mai angajati oameni. La niciun OMV nu am fost nevoit sa astept aproape 2 ore.
Locații recomandate