/Buzau/Benzinarie

Statie Carburanti Pollux Cioranca

44.9831985,26.715385, com movila banului, jud. Buzau, dn e85, Cioranca, România

Statie Carburanti Pollux Cioranca
Benzinarie
4.3
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XPM7+8V Cioranca, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Vali Dima
Vali Dima2 ani în urmă
Intru grabita și salut politicos. Doamna de la casierie răspunde anemic, plictisita, apoi ma admonesteaza când ies de la toaleta, cu mâinile ude, spălate pe fuga: avem uscătoare, doamna! Aici avem gresie, nu e lut pe jos!! Cu asa atitudine...nici măcar o stea...
Ecaterina Revneac
Ecaterina Revneac4 ani în urmă
Ni s-a inchis casa in nas, eram vreo 10-15 persoane care voiam sa cumparam chestii, o mama voia sa cumpere apa pentru copilul ei si i s-a spus ca a inchis casa. Rusine pentru asa ceva, sunteti jalnici si neumani daca ati ajuns sa faceti chestii de genul
Szaby KO
Szaby KO4 ani în urmă
Ii super. Parcare mare cu plată. Sunt duşuri pt şoferi, păcat că nu este restaurant.
Adrian Mazilu
Adrian Mazilu6 ani în urmă
Foarte îngrijită stația si parcarea. Preturi ok
Ioan Cristea
Ioan Cristea6 ani în urmă
Așa trebuie să arate fiecare benzinărie, daca o putem numi așa :)). Mai exact este un complex ce cuprinde, benzinărie standard + GPL + stație de încarcat electrică, un fel de supermarket, o parcare imensă pentru tiruri, toalete la superlativ(15 cabine cu vas wc la barbați) și foarte curate, restaurant și daca nu mă înșel chiar și hotel/motel. Felicitări, 5 stele!
Office Interiors
Office Interiors6 ani în urmă
Este prima stație de carburanți în care am intrat în România, construită după norme europene. Sper să reușească să se facă cunoscuți și să câștige cota de piață. Succes!
Ciprian Talpalariu
Ciprian Talpalariu6 ani în urmă
Vreau o tara ca afara...pentru tara mai asteptam!Pentru o benzinarie ca afara intrati la Pollux.Au de toate si statie de incarcat masini electrice.Pacat ca nu e deschis Restaurantul!
C.M C.M
C.M C.M2 ani în urmă
Nu mi-a venit sa cred câte toalete sunt, 6 cabine la femei , 6 la bărbați + una pentru fetițe + una pentru băieți + una pentru persoanele cu dizabilități + una pentru mama și copilul! De necrezut! GPL, Supermarket , parcare mașini mici acoperită ( pentru popas) , parcare mare cu plată , statie încărcare mașini electrice , bar + terasă mare afară cu mese și scaune.
Mult succes in continuare!
Locații recomandate