/Bacau/Benzinarie

Petrom 3 Buhuși

Strada Libertăţii 48, Buhuși 605100, România

Petrom 3 Buhuși
Benzinarie
4.1
285 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMFM+6P Buhuși, România
+40 372 429 297
petrom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Teodora Hulpoi
Teodora Hulpoi2 ani în urmă
N-am mai pomenit asa ceva, să îmi fie refuzat accesul la toaletă într-o benzinărie. "E închisă toaleta". De toată jena. România, 2011.
Cristian draghiceanu
Cristian draghiceanu2 ani în urmă
Motorina foarte bună, vânzători de nota 10
Dan Constantin Grigore
Dan Constantin Grigore4 ani în urmă
Nu-i cel mai bun carburant. Si pompele cred ca sunt masluite putin. Probat in mai multe randuri. (Ex. Se aprinde rosu, pui de la ei o anumita suma acul rezervorului se ridica pana un pic sub jumatate de rezervor. 2. Se aprinde rosul, mergi pana la Bacau faci cam 50 km, mergi la OMV, alimentezi de aceeasi suma, acul trece de jumatatea rezervorului.) Dar asta e o parere personala.
Ana ana
Ana ana4 ani în urmă
Un peco bun in trafic. Nu o foarte foarte, far e curat. Poti sa iti dezmortesti picioarele, baia e curata, e doar una, locatia e mica, personalul amabil. Cand vii de la drum e un popas binevenit la o cafea.
Cristina Casapu
Cristina Casapu4 ani în urmă
Singura benzinărie Petrom de pe E85 situată pe teritoriul orașului Buhuși. De regulă aglomerat, dar datorită prețului în general mai scăzut practicat la benzină merită așteptat. Personal serviabil.
FLORIN POPESCU
FLORIN POPESCU4 ani în urmă
Dupa mai multi kilometri de condus opresti pentru alimentare si cineva te intampina cu un zambet parca i-ti mai trece din oboseala...
Andrei Grumei
Andrei Grumei6 ani în urmă
Personal foarte amabil. Statia e in drum, pe traseul Bacau - Piatra Neamt. Era dragut daca aveau si aer pentru facut presiunea, sau chiar o spalatorie self wash. Ar fi dat lovitura tinand cont ca nu e nici una in zona. Un licru foarte bun, insa: preturile sunt cele mai mico din zona, choar daca nu o sa vezi niciodata reduceri de weekend la ei. Un alt pont ar fi fost sa puna GPL. Ar fi dat clasa statiilor GPL din zona.
Vali Stoflea
Vali Stoflea2 ani în urmă
Am vrut sa merg la baie si mi au spus ca e defecta!😡
Locații recomandate