/Arad/Benzinarie

OMV

Strada Banu Mărăcine nr.1C, Arad 310150, România

OMV
Benzinarie
4.4
617 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58P8+49 Arad, România
+40 372 056 115
omv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Cristian Radu
Cristian Radu2 ani în urmă
Am făcut plinul și am comandat doua sandviciuri cu prosciuto; nu avea decât unu pe care nu l-a putut încălzi vânzătorul înalt ca gardu……
Florin Petria
Florin Petria2 ani în urmă
Curat,personal,amabil,modernizat.
Alexandru Bolog
Alexandru Bolog4 ani în urmă
O benzinărie de calitate. Are și o spălătorie auto automata cu trei programe și niște băieți harnici care spală impecabil interioriorul. In acest timp poți savura unul din multele sortimente de cafea. Totodata sunt multe feluri de mâncare de la pizza la supe și hamburgheri. Daca ești fumător este și o terasa unde se poate fuma.
Virginia Vlad
Virginia Vlad4 ani în urmă
Imi place pentru ca s-au dezvoltat foarte bine pe servicii. Carburantul nu este dintre cele mai ieftine, insa e de foarte buna calitate. Ador spalatoria, care nu doar este una dintre cele mai ieftine, dar folosind periile pentru exterior, spala mult mai bine masina, de asemenea, o si usuca. Restaurantul e super ok, vin mereu cu idei de produse noi, in plus poti plati facturi, transfera bani, etc...
Adi cioia
Adi cioia5 ani în urmă
Benzinarie ok si spalatorie automata
Damian Goldan
Damian Goldan2 ani în urmă
Calitate preț servici
Sorin Alexandru Cretu
Sorin Alexandru Cretu2 ani în urmă
Că orice statie de benzina OMV este funcțională, puțin arăta a dezordine în jurul benzinărie datorită faptului că este situata lîngă un bloc mare și vecinii au invadat cu parcarea autoturismelor.
Gabriela Macavei
Gabriela Macavei2 ani în urmă
Am fost in noaptea de 01.08 2020 să alimentez cu carburant, la sediul de pe Banu Mărăcine, la ora 2. Unicul angajat care ar fi trebuit să întrebe unicul client (adica pe mine, femeie fiind) daca poate sa ajute cu ceva, stătea pe terasă la o bere, fără a da vreun semn că ar vrea sa ajute. Rușine pentru astfel de angajați care isi ignoră clienții, nu știu pentru ce mai primesc salariu. In schimb cei 2 angajați care încasează de la clienți și se ocupă de aceștia în interior, toată stima. Foarte drăguți, serviabili și săritori... fiind vorba de un singur client.
Locații recomandate