/Sibiu/Banca

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Sibiu

Calea Dumbrăvii 17, Sibiu 557260, România

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Sibiu
Banca
2.5
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5P2+V5 Sibiu, România
+40 269 210 892
sibiu.mmanpis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Coldea Ilie
Coldea Ilie2 ani în urmă
Cea mai josnica institutie, va tinem la caldurica din banii nostri degeaba.
Nu raspundeti la telefoane veac, indiferent de ora sau zi, la mail-uri nici atat.
Inteleg ca managementul instituiei e varza, dar nici angajatii nu fac nimic sa rezolve situatia.
Ilie Coldea
Ilie Coldea2 ani în urmă
Dati-va demisia, lasati oameni competenti sa va inlocuiasca.
Lasati pretextele ca sunteti depasiti de volumul de lucru, ca nici nu faceti nimic in privinta asta.
Cristian Mure
Cristian Mure2 ani în urmă
Nu răspunde nimeni la numerele de telefon afișate. Nu răspunde nimeni la e-mailuri. Jalnic
David Buble
David Buble2 ani în urmă
Angajatii de aici nu merita sa lucreze la stat. Pentru o informatie daca incerci sa suni la nr de telefon, nu iti raspunde nimeni sau iti raspund si apoi iti inchid telefonul. Daca mergi la sediul de pe Calea Dumbravii, pentru ca totusi ai nevoie de acea informatie, acolo ai de asteptat afara la coada imensa. Am incercat sa sun si pe bd Victoriei, pentru ca au si acolo un fel de anexa, unde mi s-a raspuns, dar in bataie de joc si am fost trimis sa caut informatia pe site. Realiatea este ca cele mai multe institutii publice care traiesc din banii cetatenilor isi bat joc de acestia, iar eu nu inteleg de ce respectivii angajati la stat nu isi dau demisia din acele posturi bine platite de noi, daca tot timpul iti raspund in scarba.
Anca Todoran
Anca Todoran2 ani în urmă
Programul de pe ușă este altul față de cel de pe net. Pe net scrie ca e program până la 16.30 și pe ușa până la 13.30.
Ramona MihaEla
Ramona MihaEla2 ani în urmă
Daca ar răspunde cineva la telefon ,ce bine ar fi ,nu știu de ce nu îl scoateți din funcțiune sa nu mai sune omul că nebunu
Ira Moldovan
Ira Moldovan3 ani în urmă
O agentie judeteana cu angajati incompetenti care se plang de volumul de munca, de incapacitatea solutionarii dosarelor, dar care nu sunt in stare nici macar sa raspunda la mailurile trimise de mai bine de 45 zile. Nu mai spun ca nu raspund nici la telefoane.

Caz concret.
Se asteapta de mai bine de 2 luni aprobarea unui dosar de alocatie minor nascut in Sibiu. Trimit mail dupa 30 zile pentru a afla status-ul dosarului. Dupa alte 30 zile nu primesc niciun raspuns.
Dupa 60 zile incerc sa sun. Nu raspunde nimeni timp de 2 sapt pe numerele de mobil afisate. Intr-un final, raspunde o oarecare doamna cu un "da!".
Prezentarea cu nume si prenume tine de cei 7 ani de acasa, dar cred ca cerem prea mult functionarilor publici...
La scurt timp tine sa imi atraga atentia ca nu sunt calma la telefon, si ma ia peste picior spunand ca ea doar aproba plati, nu are habar de numerele de inregistrare din dosarele depuse in prima instanta la primaria municipiului, si ca nici nu le gestioneaza. E ca si cum brutarul nu ar pune mana niciodata pe faina.

Intr-un final, recunoaste ca dosarul nu poate fi aprobat, deoarece CNP-ul meu figureaza in MM desi eu am domiciliul in Sibiu conform C.I.ului atasat la dosar. Si-mi mai spune ca asta se datoreaza faptului ca acum 13 ani, eu, mama minorei, am primit alocatie in Maramures. Lucru pe care era datoare sa.mi-l comunice ca raspuns la mailul trimis in urma cu 45 zile.
Prin urmare, e imposibil ca minora mea sa primeasca alocatie de stat fara ca eu sa imi mut CNP-ul in Sibiu cu toate ca eu domiciliez in Sibiu de ani buni. De parca acest numar UNIC ar fi un mobilier usor confundabil. 😅

Ma intreb...daca ghiseul primariei a aprobat un dosar al minorei nascute in Sibiu, reprezentata de o mama ce domiciliaza tot in Sibiu conform CI, oare ce de Agentia pentru Plati nu poate aproba acelasi dosar, ambele institutii beneficiind de aceleasi date/documente? Probabil le lipseste logica... Si sa mai ai rabdare cu astfel de functionari platiti tot din buzunarul nostru... 🤦
Ana Drăghici
Ana Drăghici2 ani în urmă
Programul difera fata de cel menționat pe internet el fiind în realitate de la 8 la 12,jalnic
Locații recomandate