/Sibiu/Banca

BRD Groupe Société Générale

Strada Semaforului 20, Sibiu 550304, România

BRD Groupe Société Générale
Banca
2.8
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5MC+JC Sibiu, România
+40 269 202 560
brd.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alin Alin
Alin Alin5 ani în urmă
HOȚI: când deschizi contul obligat de angajator iti ia 10 lei pentru "activare" si esti -10 lei pe cont. Fiind ca esti pe minus ti se aplica penalizari(alti bani ce fura) . Ca sa activezi cardul trebuie sa trimiti sms (TAXABIL). La Banca Transilvania e TOTUL gratis.
Vuc vuc
Vuc vuc5 ani în urmă
0 stele. Personal ce deschid cand vor. desi programul incepe la 9 inainte de 9 se pute un ceas.....deschidem la 9 si 10 sau 9 si 15....pe motiv ca nu e gata cafeaua
Ilie Mihai Ciobanu
Ilie Mihai Ciobanu5 ani în urmă
Schimbați programul nu este eficient
Elena Daniela Costea
Elena Daniela Costea6 ani în urmă
Deși am avut încredere în această bancă, pe zi ce trece mă dezamăgește mai mult. După ce în urmă cu un an ( februarie 2016 ), mi-au dispărut din cont 900 lei ( ridicați de la un ATM din Republica Dominicană ), pe care i-am recuperat după mai multe drumuri la bancă.În data de 07,04,2017 am vrut să ridic 300 lei de la ATM sediul bancii de pe str. Semaforului , operațiunea a fost efectuată fără a primi suma de bani solicitată. Am sunat la bancă, am complectat formulare, am trimis emailuri, sunt curioasă în cât timp îmi recuperez banii. Vin totuși sărbătorile de paște.... Mă bucur că nu i s-a întâmplat acest lucru unui pensionar. . Sistemul informatic al bănci , lasă mult de dorit. Când ATM-ul are fonduri insuficiente și nu mai poate elibera numerar, ar trebui să apară mesajul la ATM. În cazul meu, am fost două persoane care am folosit ATM-ul fară a primi banii solicitați, până a apărut mesajul. , Mă mai gândesc dacă voi rămâne clientă BRD
Lectii de Viata cu Adrian Raul
Lectii de Viata cu Adrian Raul6 ani în urmă
De obicei aglomerat
Mihaela mocanu
Mihaela mocanu7 ani în urmă
Am stat o ora să achit o rata .Cu 10 oameni la rand domnișoară de la ghișeu a luat pauza.Pur și simplu a pus anunțul și a plecat. Mi se pare o atitudine neprofesional. Putea măcar să anunțe să nu mai așteptăm la rand.Asta pe lângă faptul că era foarte înceată și nu prea știa ce are de făcut. Profesional foarte slabe.
Emil Alexe
Emil Alexe7 ani în urmă
Personal amabil
Adina Creanga
Adina Creanga2 ani în urmă
Personalul lasă de dorit ,atitudinea este sfidătoare. Le este foarte greu să explice clienților anumite operațiuni. Sunt foarte plictisite mai bine stau pe Facebook decât să dea informații.
Locații recomandate