/Satu mare/Banca

UniCredit Bank România

Unicredit Tower, Bulevardul Expoziției 1F, București 012101, România

UniCredit Bank România
Banca
1.5
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3F9+P5 București, România
+40 21 200 2020
unicredit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Dimitriu
Andrei Dimitriu2 ani în urmă
Am lucrat cu multe bănci. Unicredit este o banca "speciala" . Cele mai aberante răspunsuri și situații le am întâlnit aici.
Fugiți de banca asta. Este fără scăpare!
Barbu Florin
Barbu Florin2 ani în urmă
Unicredit Bank Pitesti, In contul in care am primit salariu la o simpla verificare a soldului am constatat cu stupoare ca o suma de 4000 lei a disparut instant din cont, abia dupa 6 zile mi au fost inapoiata suma fara nici o explicatie. Nu recomand aceasta banca, cum este posibil asa ceva? va dati seama ca daca aveam o suma mai mare si nu bagam de seama astia imi luau pur si simplu banii din cont? Nu tu ancheta nu tu scuze nimic nimic, pai eu daca ma imprumutam la ei cu suma de 4000 lei astia imi cereau si dobanda, in schimb ei BAGA MANA IN CONTURILE OAMENILOR fara se le faca nimeni nimic. NU RECOMAND SUB NICI O FORMA ACEASTA BANCA, FURT PE FATA .
Mircea Simionescu-Simicel
Mircea Simionescu-Simicel4 ani în urmă
In anul 2020 o plata din Unicredit in Banca Transilvania facuta dimineata la ora 9, nu ajunge nici dupa 24 ore. Sa va fie rusine, o sa mature cu voi pe jos bancile virtuale care fac plati in secunde.
Andrei Mitrea
Andrei Mitrea2 ani în urmă
Inacceptabil sa fie nefunctionala aplicatia timp de 3h fara anunt de mentenanta programata. Inteleg daca eram la o bancuta micuta de printr-un satuc din Africa. Dar de la Unicredit aveam asteptari. E urat sa nu poti sa-ti accesezi banii si deja sunt mai putin increzator ca ceea ce zic vor si face.
Stone Fokx
Stone Fokx2 ani în urmă
O stea e mult prea mult! Sunt clienta a bancii de 3 ani si am avut parte numai de dezamagiri din toate punctele de vedere. Servicii clienti mult sub ZERO, oriantatie catre nevoile clientului absolut sub ZERO. Nu recomand.
Adriana Poparad
Adriana Poparad2 ani în urmă
Azi 15 03 2021 ,sucursala Timișoara
A încasat drepturile salariale ale angajaților Randler Group și nu le-a decontat
Problema de sistem IT
Este absurd
Administrator
Dumitrescu Sergiu
Dumitrescu Sergiu2 ani în urmă
Nu recomand nimanui aceasta banca. Este singura banca la care am senzatia ca imi dispar bani din cont si ca sunt furat constant.
Ionuț Niță
Ionuț Niță2 ani în urmă
Jalnic
Locații recomandate