/Salaj/Banca

BCR

Piața Iuliu Maniu 2, Zalău 450016, România

BCR
Banca
1.7
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
53H3+9X Zalău, România
+40 373 525 961
bcr.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Costina
Daniel Costina2 ani în urmă
Nimeni la ușă, suni la telefon pentru programare, dar e ocupat. Îți faci on-line, te programează peste 15 minute, intri înăuntru, stupoare: 2-3 persoane la casierie, în rest....totul zen...aproape plictiseală! La nici o unitate bancară din Zalău nu am mai întâlnit modul acesta de acces, exclusiv pe bază de programare. Asta pentru că BCR-ului îi permite portofoliul de clienți, încă!
Ana Hideg
Ana Hideg2 ani în urmă
Va rog sa-mi spuneti cum e posibil ca sa nu se raspunda la telefonul afisat pentru programari. Am incercat 40 de minute degeaba. Trebuire sa tineti cont ca nu toata lumea are posibilitatea de a se programa oline. Va rog sa luati in cosiderare acest aspect.
Multumesc!
Mihai Mihai
Mihai Mihai4 ani în urmă
Tind sa cred ca " Serviciu clienți " e inexistent! Aveti o atitudine de zici ca e banca lui măta! Cred ca mai bine de 50% din funcționarii băncilor ar trebui concediați pe loc!
Onet Bogdan
Onet Bogdan4 ani în urmă
(Tradus de Google) BCR.

(Original)
BCR.
Mar Cristiano
Mar Cristiano7 ani în urmă
Sandu ioan
Sandu ioan2 ani în urmă
Am așteptat 3 zile pt fila CEC.Dupa 3 zile când trebuie să ridic actele necesare mă anunță că nu este ok semnătura.A fost necesar 3 zile pt a realiza că trebuie repetata Dasemnătura.Da
Andrei Mureșan
Andrei Mureșan2 ani în urmă
Deci așa coada nu am văzut în viața mea, am stat la coadă o ora jumate și încă nu am ajuns, cred că stabilesc o tabără aici până ajung la ghișeu, daca nu poate pe mâine dimineață ajung și eu
Feri elekes
Feri elekes2 ani în urmă
Ești obligat să faci card pt salar,vine cardul,aflarea pinului nu se poate,nu pot trimite sms la acel nr. am făcut exact cum cere de pe instrucțiuni. Jale,era mai bine cu pinul trecut în plic,un dezastru bcr,vedeți și părerea altora,nu am nimic cu ei dar au ajuns rău!
Locații recomandate