/Neamt/Banca

Credit Europe Bank (Sediu Central)

Plaza România, Bd. Timișoara, București 061331, România

Credit Europe Bank (Sediu Central)
Banca
2.3
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2JP+36 București, România
+40 750 000 000
crediteurope.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Pantu
Andrei Pantu2 ani în urmă
e ok, mai bine nu, mersi
Gabriela Pirvu
Gabriela Pirvu4 ani în urmă
De ce închideți sedii ??? Locuiesc pe cal.Mosilor si nu am unde sa platesc ratele..ati inchis sucursala de pe Stefan cel Mare nr.240 si pe cea din d-na Ghica !!!??
La Obor este un bancomat..dar la care nu pot plati ratele. Am să renunt la aceste carduri si ma duc la alte bănci
Cristian Mihai
Cristian Mihai4 ani în urmă
O banca jalnica. In secolul 21 stam la coada mai bine de 30 min sa ridicam un card pt ca cel vechi a expirat. Un fel de banca de stat. Stai la coada mai rau decat la institutiile publice. Jalnic
Cristina Tanase
Cristina Tanase2 ani în urmă
Nimic de reprosat pana azi! Incerc sa inchid un cont Master de vreo 2-4 ani, cont si card nefolosite niciodata, nici macar activate. De mai multe ori am mers la sucursalele CEB, spun ca au sesizat si ma trezesc luna urmatoare ca figurez tot cu 2 conturi in loc de unul. Azi am primit o notificare de neplata a ratei pentru ca doamna casiera a virat rata in contul acela desi i-am aratat cardul VISA care este activ, sa vada cu ochii ei in care cont sa vireze banii. Dispret total la adresa clientilor, nepasare si indolenta. Nu mai vorbesc de atitudine! Desi mergi sa depui bani, la timp, parca iti face o favoare doar ca sta de vorba cu tine. La casiera ma refer. Angajatii de la birouri inteleg ca nu au niciun interes sa inchida vreun cont. Totusi, dupa atatea sesizari....! Am ajuns la concluzia ca ei nu inregistreaza acele sesizari pentru ca o faci la o filiala si nu apare in sistem la alta, de fapt la niciuna. E o desconsiderare totala la adresa oamenilor care apeleaza la aceasta modalitate de plata a unor necesitati.
Ionut B
Ionut B2 ani în urmă
Cand dati faliment ? Am un cont deschis de cand era sucursala la Focsani, cardul mi-a expirat de cativa ani dar nu m-a mai intrebat nimeni daca doresc altul nou, acum sa pot inchide contul ar trebui sa vin intr-o zi lucratoare la Bucuresti, pentru ca sunte-ti incapabili sa inchideti un cont online. Asa ca mi-ar fi mai simpu sa dati faliment si sa scap de voi.
Valentin Bulgareanu
Valentin Bulgareanu2 ani în urmă
Relatie cu clientii INFECTA ! Am asteptat la telefon 30 min, motivand ca toti operatorii sunt ocupati ! Am sunat la guvern si la presedintie si in max 10 min mi-am rezolvat problema ! Aici isi bat joc de clienti ! Nu recomand nimanui relatia cu ei ! Achit creditul si uit de aceasta banca ! Rusineeee !
Toma Daniela
Toma Daniela2 ani în urmă
Mama a incercat sa depune o suma la bancomat, i-a dat eroare, suma nu a fost restituita si nici depusa, a incercat toata ziua sa sune in call center care aparent este inexistent. Absolut nimeni nu raspunde dupa ore intregi de asteptat si sunat.
Vali Stefan
Vali Stefan2 ani în urmă
Imposibil de a lua legatura cu ei telefonic.Incerc de 2 h si nimic.
Jalnic😤
Locații recomandate