/Bucuresti/Banca

BRD Finance IFN

Șoseaua Olteniței 2, București 041312, România

BRD Finance IFN
Banca
2
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C32X+V5 București, România
+40 21 301 4830
brdfinance.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Dimitrescu
Daniela Dimitrescu2 ani în urmă
Am rulaj lunar foarte activ in limita a 4000 lei. Imi scriu sa achit urgent 4 lei taxa adstrare. Auzi, urgent! Mi-ar fi rusine. Am achitat 3000 lei sper sa incaseze 4 lei lipsa. Sa dea Dzeu in 4 lei sa ramaneti BRD Finance.
Daniela Stan
Daniela Stan2 ani în urmă
0!!!!
Neseriozitate maxima si dezinteres total! Nu ai cu cine sa discuti daca intampini vreo problema!
Catalin Petre
Catalin Petre2 ani în urmă
Am avut 2 carduri la ei. Achitate si inchise fara nici o problema. Orice nelamurire avuta a fost solutionata telefonic sau din contul online. Primul card de cumparaturi a fost facut intr-un moment cand am fost refuzat de alte banci, deci au fost de ajutor la momentul potrivit. Recomand!
Marian Paun
Marian Paun2 ani în urmă
Sa va fereasca Dumnezeu sa aveti de-a face cu ei!!!!!!!
Nu poti crede ca exista asa ceva in ziua de azi.
Feriti-va de astia!
Doamne ajuta!
Gabriel Niculae
Gabriel Niculae2 ani în urmă
1 stea deoarece google nu permite zero.
Tot timpul incearca sa pacaleasca clientii. Pentru clarificari si a ti recupera banii trebuie sa scrii mail de mai multe ori. In schimb ei nu raspund niciodata la mail-uri. Desi am facut solicitare pe mail de inchidere contract nu a fost luata in calcul. Trebuie depusa cerere de incetare in format BRD Finance, la unul din ghiseele din magazine (ca pe timpuri) iar inchiderea se face dupa 30 de zile. Pentru reemitere de card taxa e 45ron + 4 comision si te anunta cand sunt mai putin de 30 de zile a.i. sa nu poti depune cererea iar ei sa incaseze 49ron.
Cei care aveti verificati va extrasele de cont. De ex: am facut retur la o comanda si desi banii erau restituiti, in luna urmatoare a trebuit sa platesc rata. Dupa sesizari scrise mi au inapoiat banii.
Lucian Luci
Lucian Luci2 ani în urmă
Oameni buni feriți-va de a lucra cu acest IFN......sunt cămătari hoți la drumul mare. NU am întârziat cu plățile am plătit chiar mai mult decât trebuia de fiecare data dar stimabili FURA...... am cerut hârtie de la ei pt. a Inchide contul cu suma pe care o mai am de plata.
Am depus suma respectiva plus 223 roni în plus pt. a fi sigur ca nu exista vreo alta taxa de transfer bancar ascunsa.
Rezultat.....cei 223 Ron sau evaporat pur și simplu.
FERITI-VA DE BRD FINANCE!!!
Crazy_ horse
Crazy_ horse2 ani în urmă
Păcat că nu pot oferi mai puțin de o stea. Împuternicit pe contract, am vrut să achit anticipat total la un contract, nu au vrut deloc să discute cu mine, pentru că nu sunt titularul. 3 ani de zile, cât am plătit eu, au acceptat banii, acum discută numai cu titularul, de parcă ar conta cine le dă banii înapoi, nesimțiții dracului.
Petre cariga
Petre cariga2 ani în urmă
O stea pt serviciile oferite, buguri in aplicatie si impartirea ratelor gresit, baga comisioane si dobânzi abuziv daca nu esti atent.
Iar pt operatorii de la relatii cu clienții ofer un mare MINUS 5 stele.. RUȘINE !!
Locații recomandate