/Bucuresti/Banca

BCR

Bulevardul Regina Elisabeta 5, București 030016, România

BCR
Banca
2.6
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4M2+W7 București, România
+40 373 522 383
bcr.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Vlad
Andrei Vlad2 ani în urmă
Am programare facuta online si confirmata, 2021.10.01, ora 14:10, am ajuns la timp, sa uitat o tipa la mine spre usa de la intrare dupa care a iesit pe o usa din interior...si nu a mai fost vazuta. Poate citeste si cineva responsabil de persoanele care se ocupa de programarile online. Dezgustator.
Dana Miu
Dana Miu2 ani în urmă
Dezamăgitor!
Nu au personal, stai și pierzi timpul in interior, au doar un singur ghișeu unde și acolo uita sa dea buletinele la clienți și fuge un domn ( care sta în picioare lângă casirea) după clienți să le înapoieze buletinul aflat în scanner, deoarece Dna casiera e depășită, și uita!!!!
Probabil că e tot de la covid😂
Marius
Marius3 ani în urmă
Cea mai proasta banca din Romania, nu-ti activeaza 3D Secure automat si nici nu raspund la telefon!
Burtea Marius
Burtea Marius4 ani în urmă
Art Safari...multa imaginatie si ceva surprize. Arta, ateliere si istorie.
Red hunter RD
Red hunter RD4 ani în urmă
Clădirea monument istoric de clasa A din centrul Bucureștiului a fost finalizată în 1906, după proiectele arhitectului Oscar Maugsch, ocupând vechea grădină a Palatului Suțu (actualul Muzeu al Bucureștilor). Până să intre în proprietatea BCR, clădirea a servit încă de la construcție ca sediu al Societății de Asigurări „Generala“, strămoșul actualului grup de asigurări Generali. În perioada comunistă, era cunoscută și ca clădirea „de la coada calului“.
Lore Manciu
Lore Manciu11 ani în urmă
Pare-se ca sunt cam multe pareri negative despre cea mai mare banca din Romania. Ma inscriu si eu pe lista, cu aceleasi probleme. Doua contracte de credit pline de clauze abuzive. De 3 ani ma straduiesc sa aflu din ce anume este compusa DRV si cum as putea eu, client, sa verific modul in care mi se modifica dobanda. Mai nou, pe langa costul resurselor de creditare(care sunt acestea???)costul constituirii rezervelor minime obligatorii, costul generat de contributia la fondul de garantare a depozitelor (care, de fapt, sunt costuri oe care banca trebuie sa si le asume in relatia sa cu BNR si nu sa le transfere clientului), costul datorat riscului de tara, DRV-ul variaza SI in functie de Euribor. Cel putin ciudat, caci in momentul cand am luat creditul Euriborul era cam 5%.
Pacat ca este banca sistemului. este banca care imprumuta statul, iar Mugur Itzarescu sta cu ochii bine inchisi. Dar o sa rasara soarele si pe strada noastra, a clientilor FURATI de catre cea mai mare banca de cacat din sistem, BCR.
Flavian Teodorescu
Flavian Teodorescu2 ani în urmă
Aștept de 3 zile un card de cumpărături de la ei care s-a pierdut prin firma de curierat din cauza unei domnișoare angajată a băncii care nu a completat corespunzător adresa de livrare, rusine BCR! servicii de 2 bani!
Siavash Kavian
Siavash Kavian2 ani în urmă
Am fost sa platesc o taxa de permis de sedere la ghiseu Daniela Turda cred ca s-a prezentat! o domnisoara care nu are habar de nimic! pe langa a fost si nepoliticoasa! BCR trebuie sa ia atitudine in legatura cu acesti angajati!
Locații recomandate