/Vrancea/Avocat

Cabinet Avocat Filote Catalina

Etaj 1, Camera 2, Strada Republicii 69, Focșani, România

Cabinet Avocat Filote Catalina
Avocat
5
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5XP+PC Focșani, România
+40 765 030 681
avocatfilote.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Cabinet Avocat Filote Catalina
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
RĂZVAN - CONSTANTIN NEAGU
RĂZVAN - CONSTANTIN NEAGU3 ani în urmă
Am avut un proces care pentru mine a fost greu, destul de stresant.. Stresul se acumula ori de cate ori executorul imi trimitea cate o noua somatie/poprire.. Inca de la inceput, de la prima intalnire cu doamna avocat, acesta m-a asigurat ca vom castiga, sa stau linistit. La inceput nu am reusit sa ma linistesc deloc, o sunam , o intrebam , ii trimiteam tot ce primeam de la executor. Doamna avocat avea imperturbabil acelasi raspuns: stai linistit, castigam. Si asa a fost. Ambitioasa, serioasa, rationala, sociabila, un avocat care a facut din castigarea proceselor clientilor sai o stare de normalitate, transformandu-si pasiunea intr-o adevarata vocatie.
Daniel Bornaz
Daniel Bornaz3 ani în urmă
O experienta proasta transformata într-una plăcută. Recomand cu încredere. Servicii de nota 10 și foarte mult profesionalism.
Mihai Rll
Mihai Rll4 ani în urmă
Recomand cu încredere ! Am fost surprins de promptitudinea cu care mi-a fost dat un rãspuns, dar şi o rezolvare problemelor mele.
Profesionalism maxim, dar şi discreție pe mãsurã !
Sorin Aleonte
Sorin Aleonte4 ani în urmă
O avocata foarte bună pe care o recomand cu multa căldură. Își face datoria cu profesionalism și nu așteaptă imbolduri sau sa tragă de timp. Este de apreciat faptul ca se implica foarte mult în relația cu clientul, explicând fiecare detaliu. Pot spune ca și onorariul a fost decent, ținând cont de complexitatea procesului.
Ana Maria Cioarec
Ana Maria Cioarec4 ani în urmă
Am apelat la Avocat Filote cu o problema si am ramas foarte multumita de serviciile acordate si de sfaturile juridice primite. Calitatea serviciilor, preturi rezonabile si profesionalism definesc cabinetul !
Iuliana Stan
Iuliana Stan4 ani în urmă
Recomand cu mare incredere,o avocata foarte buna la care am gasit profesionalism maxim ,esperienta si corectitudine in relatia cu clientul. Pentru mine este o avocata foarte buna ,cu ea am gasit rezolvarea tuturor problemelor juridice.O persoana extraordinara din toate punctele de vedere.
Silvia Lupu
Silvia Lupu4 ani în urmă
Felicitari d -na avocat Catalina Filote pentru promtitudinea cu care raspunde ti la solicitarile noaste . Mult succes in continuare .Va recomand cu placere la toti cei care au nevoie de serviciile dvoastra!
Iulian Andrei
Iulian Andrei2 ani în urmă
Foarte satisfăcut de colaborare. Comunicare facilă, soluții personalizate pentru reducerea riscurilor și, în final, proces câștigat. Recomand!
Locații recomandate