/Suceava/Avocat

Cabinet Avocat Grosu Alexandru

Blvd George Enescu nr. 48, Bloc T96, Sc. B, Ap. 6, Suceava 720232, România

Cabinet Avocat Grosu Alexandru
Avocat
4.8
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6RP+96 Suceava, România
+40 749 477 363
avocat-grosu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ioana damian
Ioana damian2 ani în urmă
Multumesc pentru ajutorul acordat, promptitudinea si bunavointa de care ati dat solutionandu-ne cazul. Va recomand cu mare drag, ati fost aproape de mine când imi era mai greu si sper sa mai colaboram. Adevarati profesionisti. Sarbatori fericite si tot binele va doresc.
Angeltrans SRL
Angeltrans SRL2 ani în urmă
Multumim Cabinetului de Avocatura Alexandru Grosu pentru serviciile acordate. Ne-au solutionat in mod profesionist problema, dand dovada de intelegere, si dedicare pentru client.Multumim!!
Angelica Pasaila
Angelica Pasaila2 ani în urmă
Am avut o colaborare fructuoasa cu biroul de avocatura al domnului Alexandru Grosu! Va multumesc pentru implicare si atasament! Sarbatori fericite!
Razvan cozma
Razvan cozma2 ani în urmă
Multumim domnului avocat pentru colaborare si solutionare in mod pozitiv a problemelor. Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului! Recomandam cu incredere
Antonina Zelonca
Antonina Zelonca2 ani în urmă
Recomandam serviciile cabinetului de avocatura Alexandru Grosu, profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Au solutionat rapid si eficient cazul meu. Multumesc si sper sa colaboram si pe viitor
Romeo eris
Romeo eris2 ani în urmă
Multumesc pentru ajutorul acordat in solutionarea eficienta a cazului! Servicii profesioniste, recomandam cu incredere! Sper sa mai colaboram!
Alina onisor
Alina onisor2 ani în urmă
Va multumesc pentru ajutorul primit! sper sa colaboram si pe viitor avand in vedere ca m-ati ajutat sa duc cu bine la final acest proces complicat! Va doresc toate cele bune si multumesc pentru profesionalismul arat!!
Marius Macovei
Marius Macovei2 ani în urmă
Multumesc pentru sfaturile primite, m-ati ascultat, reprezentat in instanta si solutionat problema in cel mai profesionist mod!!va sunt profund recunoscator si sper ca si pe viitor sa pot apela la dumneavoastra, daca va fi nevoie.Va recomand cu mare drag!!
Locații recomandate