/Sibiu/Avocat

Cabinet de Avocat Sibiu - Moga & Mondea

Calea Dumbrăvii 74, Sibiu 550324, România

Cabinet de Avocat Sibiu - Moga & Mondea
Avocat
4.9
90 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4GV+P4 Sibiu, România
+40 752 840 060
avmconsult.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Iulia
Anca Iulia2 ani în urmă
Va mulțumesc mult domnule avocat Moga pentru că ați dat dovada de profesionalism, dăruire si m-ați ajutat enorm intr-un moment greu al vieții mele, câștigând procesul! Va recomand cu căldură tuturor celor care au nevoie de un adevărat profesionist in domeniu!
Horatiu Potra
Horatiu Potra2 ani în urmă
Un adevarat profesionist in domeniul juridic cu un extraordinar respect pentru clienti. Il recomand fara ezitare. Mult respect pentru domnul avocat Moga Serban!
Jucator modest
Jucator modest4 ani în urmă
Sunt situații în care vârsta este, cu siguranta, doar o cifra. Dedicația și implicarea cântăresc enorm pentru o persoana aflata la nevoie, indiferent de miza. Profesia de avocat este plina de provocări, iar domnul avocat Moga Șerban a dat dovada de încăpățânare și perseverenta. Mult succes în continuare și sper ca provocările ce se vor ivi sa nu va schimbe asta!!!
Emil Alexe
Emil Alexe5 ani în urmă
Domnul Avocat Șerban MOGA este unul dintre cei mai amabili din breazla sa. Este disponibil la orice oră și mult prea bine pregătit. Este genul de specialist în care îți poți pune toată încrederea pentru că va reuși să găsească și să ofere cea mai dreaptă soluție pentru rezolvarea problemelor.
Vasi Lee
Vasi Lee5 ani în urmă
O persoana foarte ambitioasa, sincera si cu temele bine facute. Profesionalismul si discretie sunt atuurile care ii vor oferii o cariera stralucita in viitor. Recomand cu incredere!(Vorbesc din experienta avuta in calitate de client)
Daniel Alexandrescu
Daniel Alexandrescu2 ani în urmă
Ceea ce am apreciat la domnul avocat Moga a fost disponibilitatea de a discuta si de a-mi explica detaliile care ma interesau. Personal, sunt foarte multumit de colaborare. Un avocat excelent. Recomand
Georgiana anamaria
Georgiana anamaria2 ani în urmă
Am fost un norocosa ca l-am cunoscut pe dl avocat care din prima clipa mi-a inspirat foarte multa încredere. De asemenea ii multumesc pentru disponibiltatea si profesionalismul de care a da dovada. Il recomand cu drag pe dl Avocat Moga Serban
Alexandru Martiniuc
Alexandru Martiniuc2 ani în urmă
Domnule avocat, vă mulțumim pentru suport, fără dumneavoastră nu am fi putut câștiga procesul! Sunteți un om extraordinar, profesionist, inteligent și implicat. Vă recomand cu încredere !
Locații recomandate