/Mures/Avocat

CEC Bank

Bulevardul 1 Decembrie 1918 1, Târgu Mureș, România

CEC Bank
Avocat
3.1
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHR5+2M Târgu Mureș, România
+40 265 207 510
cec.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Malvin Kali
Malvin Kali2 ani în urmă
Doamnele de la casierie se misca foarte foarte greu, ar trebui reimprospatat personalul daca sunt obosite, am asteptat mai mult de 1 ora pentru un transfer rapid, in conditiile in care aveam 4 persoane in fata mea. Rusine!
Fevronia
Fevronia4 ani în urmă
Aceeasi poveste in fiecare luna: se sar numerele de ordine (de la acelasi ghiseu) la casierie. Luna asta, cine a gresit, sa puna din buzunar!
A fost J27, se vede J28 pe panou, eu am in mana J26.
Pop Simion
Pop Simion4 ani în urmă
Astăzi am avut o experiență neplăcută la CEC Banc Târgu Mureș , personalul zgârcit in a oferii informații ( probabil plictisit ) , am avut de făcut o retragere la termen care avea termen în 28 noiembrie 2019 , adică ieri azi find 29 noiembrie , mi s-au spus că dacă nu am venit la termen trebuie sa plătesc comision de retragere 170 lei din suma de 4000 lei , nu am fost informat de alternativele ce le aveam că să nu plătesc comision și nici suma ce urma să o plătesc numai după ce s-au întocmit actele .
Menționez că suma retrasa reprezintă economiile mamei mele care are o pensie de 700 lei eu find împuternicit , retragerea banilor a fost necesară că era internată în spital și urmă un tratament costisitor , dacă asta e politica bănci față de clienții sânt profund dezamăgit și voi evita sa am tranzacții cu banca dumneavoastră .
Rodica Neagu
Rodica Neagu5 ani în urmă
Daca era posibil zero dadeam zero pentru ca unu este deja mult pentru o banca care are personal incapabil care te plimba pe drumuri de 6 luni cu documente absurde pentru un credit imobiliar. Ajuns a sa pierd capara data de 26 mii se euro pentru ca dosarul nu se misca din acel birou Pentru ca persoana care care examineaza dosarul inventeaza in fiecare saptamina problemè la fiecare document in parte, c'è sa ziceam asa se trateaza clienti care dealungu anilor au trimis bani in Romania cu ei si au fost fidelizati. Sper macar ca facind sesizare la bucuresti ceva se rezolva .
Marius mătean
Marius mătean5 ani în urmă
Am fost foarte multumit nu am asteptat toate bune si frumoase
R.F Jr.
R.F Jr.6 ani în urmă
Nu as fi dat nici o stea la serfitilie care le au personalul de la MoneyGram. Chiar asa de proasta e sistemul de la C.E.C ???
Nu recomand la nimeni sa mearga sa scoata sau sa trimita bani prin MoneyGram la aceasta sucursala.
Prost si slab serviti au personalul.
Nu stie sa vorbeasca frumos si nici sa te ajute.
Cum poate sa spuna ca nu este bine scris numele dupa care sa se suciasca ca nu este prenumele scris dupa care nu e bine aranjat???
Cu confirmarea in fata imi spune ca nu este corect.
Acesta e serviciului din Romania mai ales la persoanele de la care te astepti sa aibe mai multa scoala. Dar se pare ca nu au.
In Engleza se spune in urmatoarea forma : Thanks but no thanks.
Natalia Radu
Natalia Radu6 ani în urmă
Nu este deschis in weekend .
Negrea Sultana
Negrea Sultana2 ani în urmă
Ca și client, in general, am avut experiențe plăcute ! Personal amabil, produse Ok. Fata de experiențele avute cu BCR, CEC BANK este la inaltime!
Locații recomandate