/Iasi/Avocat

Avocat Gianina Vera Poroșnicu

Strada Elena Doamna 39A, Iași 700398, România

Avocat Gianina Vera Poroșnicu
Avocat
4.9
119 recenzii
16 comentarii
Indicații de orientare
5H6W+GC Iași, România
+40 763 111 111
porosnicugianina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
iasmina lungu111 zile în urmă
Sunt fericita si ma simt n siguranta cand primesc sfaturile domneai avocat Proşnicu din Iasi şi simt ca imi este nu numai si avocat aproape ca un părinte.O recomand din toata inima!!
UNGUREANU MITICA255 zile în urmă
UNGUREANU MITICA D-NA GIANINA VERA POROSNICU O CUNOSC DE CAND ERA STAGIARA LA DREPT.ANII AU TRECUT SI TIMPUL SI-A PUS AMPRETA ASUPRA PERSONALITATII EI SI A PROFESIONALISMULUI IN GENERAL.A AJUNS ACOLO UNDE SI-A DORIT IN VARFUL PIRAMIDEI,AVAND STATUTUL DE O MARE LUPTATOARE A ADEVARULUI SI DREPTATII.SISTEMUL ACTUAL NU A REUSIT SA COBOARE STACHETA GLORIEI SI A VICTORIILOR OBTINUTE IN TOATE INSTANTELE DIN TARA.ESTE SI VA RAMANE AVOCATA MEA DE SUFLET,SAU CUM O MAI ALINTAU UNII ZIARISTI RAUTACIOSI-AVOCATA DIAVOLULUI AM FOST REPREZENTAT DE D-NA POROSNICU IN CATEVA PROCESE IMPORTANTE PE CARE LE-AM CASTIGAT,AS ENUNTA NUMAI UNUL DINTRE ELE,UN PROCES LA CEDO PE CARE L-AM CASTIGAT AMPREUNA DUPA 5 ANI DE ZILE,PENTRU CARE STATUL ROMAN MI-A PLATIT DESPAGUBIRI.ASTAZI AM AFLAT DE VICTORIA ZDROBITOARE ASUPRA NAFIEI ZIARISTE DE SCANDAL,CARE ERA PATRONATA DE D-NII ZIARISTI(daca mai pot fi numiti asa)-D-NII MAZILU -LEAHU SI RARES,ZIARISTI DE DOI BANI CARE SE CREDEAU ZEII ZIARISTICII IESENE.DAR DIN PACATE A FOST DOVEDIT CONTRARIU,ARATANDU-SI ADEVARATA LOR FATA DE GUNOAIE UMANE,FARA COLOANA, MINCINOSI,ESCROCI,SARLATANI SI ACUM BUNI DE PLATA DE ORDINUL MILIARDELOR DE LEI PE CARE LE AU DE PLATIT DISTINSEI DOAMNE AVOCAT POROSNICU -GIANINA-VERA CEA MAI BUNA PRIETENA A MEA.CUM SI-AU PERMIS JIGODIILE ASTEA S-A TERFELEASCA SI S-A CALCE IN PICIOARE ONOREA DISTINSEI DOAMNE .MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE SI ACUM SUNT BUNI DE PLATA,TOATA VIATA LOR PE CARE O MAI AU DE TRAIT,VOR PLATI BANI GREI D-NEI AV.POROSNICU VERA GIANINA.RUSINE PENTRU ZIARISTICA IESEANA CU ASA COLEGI DE BREASLA.SOARTA A FOST CRUDA CU EI,CUM TI-A STERNI ASA DORMI!
Robert259 zile în urmă
Sunt numitul Mocan Robert din Gura Humorului și o recomand pe doamna avocat Geanina Vera Porosnicu din baroul Iași.Cu care am lucrat in dosare penale și care este specializata și pe dreptul asigurărilor ale accidentelor rutiere,dumnea ei fiind originala din partea locului.
O recomand pe ea și echipa dumnea ei pentru profesionalism
Gabriel297 zile în urmă
Felicitări pentru inițiativa de a face echipa împreună cu doamna mediator Olga CREANGA-CAIA in cadrul Cabinetului de avocatura din Tg, Neamț! Va doresc sa aveți cat mai mult succes in activitate!
Popa Petru Andrei1 an în urmă
Sunt Popa Petru Andrei, iar în data de 19.07.2021, orele 16,35, după ce am ieșit de la o probă de lucru pe șantierul unei case în zona Rediu, în timp ce mă deplasam spre casă pe jos împreună cu colegul meu de serviciu de atunci, ne-am angajat amândoi să traversăm pe trecerea de pietoni de pe raza localității Valea Lupului, KM 67+500m, respectiv trecerea marcată din dreptul Popasului Păcurari, să ajungem la stația de autobuz.

În timpul cât traversam pe trecerea de pietoni, autoturismele de pe prima bandă au oprit, însă când am ajuns pe banda doi am fost acroșat și lovit de un autoturismul marca Nissan, care nu a oprit, intrând în plin în mine, accidentâdu-mă grav. Fac precizare faptului că sunt căsătorit, am un băiat de 10 ani( în 2021 avea 7 ani). Soția mea nu lucra, fiind sigur care aducea bani în casă. La momentul accidentului lucram fără acte în construcții, făceam de toate dulgherie, zidărie, interioare.

Am toată încrederea în echipa de avocați a Cabinetului de avocatură Poroșnicu Gianina Vera și sunt încrezător în șansele mele de a câștiga acest proces! Consultanță juridica impecabilă. Recomand cu încredere !
andone aliodor1 an în urmă
in urma unui accident de masina fiind cu moralul ,psihicul si fizicul la pamant am deschis leptopul si primul avocat care se ocupa cu asemenea litigii a fost avocat POROSNICU GEANINA VERA.asa am cunoscut o adevarata doamna si in comunitate si in profesie.Multumesc pentru profesionalismul dovedit cat si pentru vorbele calde spuse cand am avut nevoie.Multumescinca odata dumneavoastra cat si echipei pe care o conduceti si mult succes.recomand cu mana pe inima celor care au nevoie cabinetul dumneavoastra.
Zalinescu Rodica1 an în urmă
Am avut in data de 03/03/2022 un accident rutier,fiind victima și suferind traumatisme serioase. De partea juridică a dosarului de asigurare s-a ocupat doamna avocat Porosnicu Geanina Vera, căruia ii aduc mulțumiri alese,dumneaei și cabinetului,avocați profesioniști pe asigurari.Felicitări întregii echipe aparținând cabinetului doamnei avocat și fiind sfârșit de an va doresc multă prosperitate in anul care vine.La mulți ani !
Chitescu daniel1 an în urmă
Un avocat cu experiență și mereu activă în tot ceia ce își propune mult succes in activitate🌹
Gheorghita Stefan
Gheorghita Stefan2 ani în urmă
Felicitari pentru implicarea depusa si succes in toate activitatile dumneavoastra!
Florin Pantiru
Florin Pantiru2 ani în urmă
Vă felicit pentru întreaga echipă și în mod deosebit pentru activitatea colaboratoarei avocat Bianca-Daniela Ștefan!
DidIT Apps
DidIT Apps2 ani în urmă
Felicitări pentru competența profesională a domnișoarei avocat Ștefan Bianca Daniela. Mulțumesc pentru colaborarea cu doamna avocat Poroșnicu Gianina Vera și domnișoara Ștefan Bianca Daniela!
Daniel Dani
Daniel Dani2 ani în urmă
Profesionalismul este primordial in acest job. Iar acesti oameni, intreaga echipa, chiar dau dovada de profesionalism. Cauta sa inteleaga situatia / problema pentru a te ghida si a te sustine pe drumul cel bun. Fiecare speta contribuie la pozitivitatea si increderea cu care te primesc in biroul lor. Multumesc D-nei Porosnicu , D-rei Bianca Stefan, cat si intregului colectiv . Sunteti minunati !
Camorra Drums
Camorra Drums2 ani în urmă
O Doamna in adevaratul sens al cuvantului! O recomand cu caldura, avand in vedere experienta profesionala pe care am avut-o cu Domnia Sa ! Multumesc pentru ajutor!
Ion Cenu
Ion Cenu2 ani în urmă
De evitat dacă aveți speranțe să și câștigați. Exact, ca in cazul altor recenzii "urgentarea" doamnei are rolul doar de a scoate bani din buzunar.
Te pune să faci tot felul de cheltuieli fără nici un rezultat, despre asta e vorba. In fond toate cheltuielile ajung sa fie doar niste bani încasăti fără vreun rezultat.
Doamna avocat are deschidere spre colaborare, însă doar cât e vorba de bani.
Foarte important de consultat și alte oferte, alți avocați, înainte! Nu mizați pe profesionalismul dat de "renume", veți constata că nu e cazul sau poate ar fi mai bine daca doamna ar avea o implicare mai evidentă și nu ar da dosarele pe mana unor stagiari(colaboratori) care nu știu de unde sa apuce pentru o soluție.
Viego Drbt
Viego Drbt2 ani în urmă
Căldura şi deschiderea cu care am fost primit de către doamna Gianina Vera Poroşnicu au format prima impresie şi motivul pentru care am ştiut sigur că am apelat la persoana potrivită. Doamna Poroşnicu este, inainte de toate, o persoană care pune accentul pe seriozitate şi profesionalism. Aura sa calmă mi-a oferit curaj şi încredere. Receptivitatea şi interesul pentru client sunt ridicate la un alt nivel şi clădesc cărămidă cu cărămidă fundamentul pentru schimbare.
Realizările şi reuşitele doamnei Poroşnicu reflectă profesionalismul şi dedicația pentru meseria aleasă. Este exemplul real că orice lucru aparent imposibil poate fi posibil prin muncă şi devotament.
One Junior
One Junior2 ani în urmă
De la codul Penal pana la cel Civil, cabinetul de Avocatura Geanina Porosnicu are cei mai buni profesionisti disponibili și dispuși sa gaseasca soluții la oricare problema. Ma bucur ca I-am cunoscut. 🤩
Locații recomandate