/Iasi/Avocat

Infiintari societati iasi

Arcu nr 5 Bl TAROM , Parter, Iași 700087, România

Infiintari societati iasi
Avocat
5
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8H+F3 Iași, România
+40 745 902 390
infiintarisrliasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ivona Matei
Ivona Matei2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul!
A durat maxim 5 zile infiintarea srl-ului. Luni si marti am fost pentru semnarea actelor(care erau deja pregatite) si vineri totul era gata.
Sunt foarte bine pregatiti, iar informatiile primite sunt detalitate si de actualitate!
Cu siguranta voi reveni daca voi mai avea nevoie!
Clean Cleaner
Clean Cleaner2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Prima data am colaborat în 2009 cu aceasta societate de înființări societăți și de atunci pana în prezent am mai apelat cu diverse treburi și de fiecare data am fost ajutat la timp și cu profesionalism.
Firma de curățenie Clean Cleaner Iasi.
Ciprian
Ciprian2 ani în urmă
Seriozitate si profesionalism. Procesul este foare usor si rapid; angajatii au multa rabdare si incearca sa te ajute cu orice informatie. Sper sa colaboram si pe viitor.
Stefan Lontcovschi
Stefan Lontcovschi2 ani în urmă
Firma MLC recomandă cu încredere. Tot procesul de înființare a durat mai puțin de o săptămână , într-o manieră foarte profesionistă. Noi am apelat pt comerțul online. Am avut plăcerea de a întâlni oameni deschisi care ne-au ascultat și îndrumat.
Vă mulțumim pentru servicii!
Madalina Petrescu
Madalina Petrescu3 ani în urmă
SC Folina Decor SRL va recomanda pentru profesionalism. Am primit actele in 2 zile, fara timp pierdut la Registrul comertului....
Mult succes! Mulţumim!
Molocea Ionut
Molocea Ionut2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Doamnele de la birou dau dovada de un profesionalism pe măsura așteptărilor. Mi-au lămurit orice nedumerire pe care am avut-o și m-au ghidat pe tot parcursul procesului, felicitări și vă mulțumesc frumos! Sunt sigur ca alegându-vă pe dvs. am făcut cea mai bună alegere!
Mihaela Rosu
Mihaela Rosu2 ani în urmă
SC Managing Management SRL , va multumeste pentru rapiditate si profesionalismul de care ati dat dovada .
Va multumeste pentru consultanta si raspunsurile prompte si de un real ajutor , la toate intrebarile pe care le-ati primit din partea noastra.
Recomand cu incredere!
Sergiu Rusnac
Sergiu Rusnac2 ani în urmă
Am avut parte de un suport excelent începând cu primul pas, înființarea firmei. Sunt foarte mulțumit de nivelul înalt profesionist al lucrătorilor. Toate documentele permanent au fost și sunt în regulă, contabilitatea este dusă foarte bine. Este ușor de lucrat cu ei, sunt foarte flexibili. Ei sunt mai mult decât o companie care te ajută să înființezi societatea și să mențină contabilitatea. Au foarte multe relații utile absolut în toate domeniile. Orice ai avea nevoie, sunt predispuși să te ajute să rezolve orice obstacol. Recomand cu încredere!
Locații recomandate