/Galati/Avocat

Avocat Ropotan Mihaela

Palatul Navigaţiei, Str. Portului nr.19A, mun. Galați (vis-à-vis de, Galați 800025, România

Avocat Ropotan Mihaela
Avocat
5
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3J6+MF Galați, România
+40 758 947 745
avocatmihaelaropotan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Ghidionescu
George Ghidionescu2 ani în urmă
Cu adevarat un avocat dedicat profesiei...,atenta in toate detaliile dând dovada de foarte mult profesionalism ...Am avut nesoarta sa trec anul acesta prin doua procese unul penal si altul juritic.A fost greu ca eu sunt plecat de ceva timp la munca in spania,dar, datorita dânsei si prosesionalismului de care a dat dovada,ambele au iesit in favoarea mea .....Am cunoscut-o prin recomandare ,sunt foarte multumit si vreau sa recomand mai departe .....Ma inclin in fata dumneaei cand voi avea ocazia ca stau fata in fata cu persoana care a avut grija imi redobandeasca linistea ...!!!
Nuty Ghidionescu
Nuty Ghidionescu2 ani în urmă
D-na ROPOTAN MIHAELA avocat cu mult profesionalism,dedicată profesiei pe care o practică Toată admirația pt.d-na avocat Mihaela Ropotan și o recomand cu toata increderea!
Bianca Bezman
Bianca Bezman4 ani în urmă
Cel mai bun avocat! Seriozitate, punctualitate, profesionalism, implicare ,sunt doar câteva cuvinte care o descriu ! Mulțumesc , pentru tot !
Lori Lorena
Lori Lorena4 ani în urmă
Multumesc pentru profesionalism! Sunt onorata sa cunoscu un OM atat de cald, intelept si bun ascultător, care se dedica intru totul clienților! Mult succes!
DENISA GRIGORITA
DENISA GRIGORITA2 ani în urmă
Cineva a scris cândva că avocații nu trebuie lăudați pentru că deja au fost plătiți să ȋşi facă munca, dar pentru că am avut privilegiul să ȋntâlnesc un om cu suflet mare, dedicat profesiei de avocat şi în egală măsură clientului, extrem de sincer, de totală ȋncredere şi tenace până la desăvârșire, ar fi total nedrept să nu îmi exprim admirația pentru d-ra Ropotan Mihaela şi deopotrivă să nu vă împărtăşesc dumneavoastră, tuturor despre excelenta colaborare unde într-adevăr m-am simţit foarte bine reprezentată. Felicitări pentru că sunteţi un profesionist remarcabil!
Andreea Cristina
Andreea Cristina2 ani în urmă
Sfaturi bune, problemă rezolvată repede și fără bătăi de cap. Recomand!
Maria Chirilă
Maria Chirilă2 ani în urmă
Un avocat excepțional, profesionist, atent la detalii și cel mai important dincolo de profesie, om. Recomand cu toată încrederea!!!
Maria Radu
Maria Radu2 ani în urmă
Am fost în această locație la AVOCAT Mihaela Ropotan , care a dat dovadă de PROFESIONALISM în probleme juridice !
Locații recomandate