/Constanta/Avocat

Avocat Dobarleanu Nicoleta - Avocat Constanta

Strada Pictor Nicolae Grigorescu 26, Constanța 900636, România

Avocat Dobarleanu Nicoleta - Avocat Constanta
Avocat
4.9
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JXM+6V Constanța, România
+40 722 439 945
avocat.dobarleanu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simona Alexandra
Simona Alexandra2 ani în urmă
O DOAMNĂ avocată care a fost alaturi de mine și de cazul meu , sfătuindu-mă pas cu pas , dând dovadă de profesionalism atât în fața mea cât și în fața completului de judecată , luptându-se pentru mine. Fiind vorba despre un proces de divorț cu minor , având un pârât foarte dificil , doamna avocata a reușit să obțină pentru mine tot ce am cerut doar dintr-un singur termen după o lungă așteptare care credeam că nu se va mai termina ! O recomand cu drag ! O persoană cu care poți vorbi orice ! ( PS Doamna avocata daca citiți asta să știți că va mulțumesc din inimă pentru tot , mi-ați readus zambet in suflet ! )
Enescu Adela Luminita
Enescu Adela Luminita2 ani în urmă
Doamna avocat Dobarleana este un adevarat profesionist. M-a sprijinit foarte mult in procesul de partaj, obtinand de la fostul meu sot o suma mai mare decat m-as fi asteptat sa primesc.
Comunicarea cu doamna avocat a fost foarte buna, via WhatsApp, raspunzand prompt la toate mesajele mele.
A dovedit multa intelegere si empatie fata de problemele mele si m-am simtit atat sprijinita emotional, cat si reprezentata legal, la cele mai inalte standarde.
Din aceste motive o recomand cu caldura pe doamna avocat Dobarleanu, care este nu numai un avocat excelent, ci si un om deosebit.
Anamaria Păun Archir
Anamaria Păun Archir2 ani în urmă
Doamna avocat este un specialsit foarte bine pregatit, o persoana foarte serioasa, este al treilea avocat la care am ajuns cu aceasta speta..si singura care m-a ajutat sa rezolv problema care in aparenta parea simpla.. insa profunzimea era discutabila.. un om deosebit, o recomand fara ezitare, 5 stele aurii in primul si primul rand pentru seriozitate, apoi pentru rapiditate si profesionalism!
M m
M m2 ani în urmă
Am discutat foarte deschis cu dansa si mi-a prezentat perspective pe care nu le vazusem.
Recomand si cu siguranta am mult mai mare incredere acum ca a apela la un avocat este un lucru bun de care nu trebuie sa te feresti.
Tudorita Anghel
Tudorita Anghel4 ani în urmă
Recomand cu incredere sa alegeti cabinetul dnei avocat Dobarleanu Nicoleta. Procesul meu de anulare a unui act nelegal, s-a terminat exact cum mi-am dorit.
Constantin Grigore
Constantin Grigore2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Am apelat la serviciile doamnei avocat pentru a ne cauta dreptatea, fiind constransi de anumite împrejurări care nu au depins de noi. Am obținut în Instanta ceea ce ne-am dorit de la inceput: corectitudine. Doar datorita profesionalismului, perseverentei si implicării doamnei avocat în acest caz am reusit sa castigam! Va mulțumim pentru tot ! Va dorim cât mai multe procese castigate
Ama Stanescu
Ama Stanescu2 ani în urmă
Servicii profesionale, de inalta calitate. Imediat ce i-am descris problema, doamna avocat a gasit o solutie care sa rezolve lucrurile in favoarea mea.
Recomand cu caldura!
Dana Dragomir
Dana Dragomir2 ani în urmă
O recomand cu încredere pe dna. Av. Nicoleta Dobârleanu, atât pentru sfaturile juridice oferite, cât și pentru instrumentarea dosarului în care m-a reprezentat. Este un avocat cu o vastă experiență, ce a dat dovadă de profesionalism, atenție la detalii și perseverență. Mulțumesc încă o dată!
Locații recomandate