/Bucuresti/Avocat

Avocat Online - Ad Avocat

Bulevardul Ion Mihalache 81, București 011175, România

Avocat Online - Ad Avocat
Avocat
4.9
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F35G+M8 București, România
+40 755 154 444
ad-avocat.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valentina Teodora
Valentina Teodora2 ani în urmă
Am primit toate informatiile de care aveam nevoie in timp scurt. Comunicarea a fost placuta si pe intelesul meu. Multumesc mult!
Murariu Marian
Murariu Marian2 ani în urmă
Recomand Ad-Avocat pentru profesionalismul, proptitudinea si omenia de care dau dovada specialistii.
Iulia Miclos
Iulia Miclos2 ani în urmă
Claudia Chirita este un om minunat care s-a implicat cu caldura si ne-a fost alaturi cu succes, avand in vedere ca am apelat pentru prima oara la serviciile dansei. Este cu siguranta o adevarata profesionista si inainte de toate un om care nu se gandeste doar la bani, ci inainte de toate, isi propune sa faca dreptate. Cu siguranta va fi de acum inainte persoana de incredere la care putem apela oricand pentru a ne fi alaturi in fata nedreptatilor. Va multumim din suflet pentru ajutor! - Iulia si Catalin :)
Vili Vangelova
Vili Vangelova2 ani în urmă
Nu raspund la telefon, nu trimit documentele la timp. O PIERDERE DE BANI SI DE NERVI
Ionut Cosmin Budica
Ionut Cosmin Budica2 ani în urmă
Consiliere legală profesională, pe subiect( codul muncii). Am primit sfaturi foarte utile. Sunt foarte mulțumit de serviciile lor.
Gheorghe Rain
Gheorghe Rain2 ani în urmă
Si eu sunt multumit de serviciile oferite de doamna Chirita. Am apelat pentru un proces pe care il aveam de ceva timp in instanta. Aveam cu disperare nevoie de sfaturi bune care sa ma ajute sa rezolv aceasta problema. Pe cat de stresat si agitat eram, pe atat de repede m-am linistit. Am primit sfaturile potrivite si cu calm, si mai ales pe intelesul meu, care nu am cunostinte in domeniu. Are o atentie sporita la detalii, si mi-a lasat convingerea ca iubeste meseria aceasta si ca isi da tot interesul sa rezolve cu succes fiecare situatie delicata.
Georgeta Luncasu
Georgeta Luncasu2 ani în urmă
Suntem la început de colaborare, dar maniera este extrem de profesionala, dna Chirita a înțeles imediat despre ce este vorba. Este o modalitate extrem de ușoară și eficienta de a lucra cu un avocat si oricine poate avea răspuns rapid la întrebări. Felicitări, un proiect bine făcut! Recomand serviciile.
Florin velica
Florin velica2 ani în urmă
Am apelat la acest birou de avocatura si am fost foarte incantat de servicii. Sunt cu totii profesionisti si cauta cele mai bune solutii pentru problema pe care o ai. Mi-a placut foarte mult si faptul ca doamna avocat Chirita este o persoana rabdatoare si amabila, si nu te grabeste sa spui ce ai de spus asa cum fac alti avocati care vor sa vada cat mai multi clienti. Foarte bine pregatita din punct de vedere profesional, si una peste alta o persoana care isi iubeste cu adevarat meseria.
Locații recomandate