/Bucuresti/Avocat

Avocat Bucuresti Adina Onica

Bloc S2, Strada Baba Novac nr. 3, București 031621, România

Avocat Bucuresti Adina Onica
Avocat
4.3
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
C4GR+47 București, România
+40 752 308 561
pagina-avocatilor.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Kris Vasi
Kris Vasi2 ani în urmă
Timp de 10 ani ne-am chinuit sa rezolvam problema. Am apelat la serviciile dnei Av. Onica, după doua experiente urâte cu alti doi avocati neseriosi. A treia oară a fost cu noroc ! Doamna avocat a depus toate eforturile sa ne ajute sa rezolvam problema. Recomand. Un avocat serios care isi respectă clientii !
Sorina Petraru
Sorina Petraru2 ani în urmă
Vă mulțumesc pentru atenția acordată cazului nostru. Răbdarea, empatia și experienta dvs au fost calități pe care le-am apreciat. Vă mulțumesc pentru tot!
Gabi Tron
Gabi Tron2 ani în urmă
Un avocat dedicat, servicii ireproșabile, profesionist ! Recomand!
Mirela radulescu
Mirela radulescu2 ani în urmă
O recomand pe doamna avocat Adina Onica. Un avocat corect, serios, cu înclinație către client. S-a implicat în rezolvarea divorțului meu. A fost aproape de mine dar și de copii. Ne-a ajutat în momentele grele găsind soluții. O recomand cu toată considerația !
Mircea Daniel
Mircea Daniel2 ani în urmă
Nu vi-l recomand . Mai bine va reprezentati singur decat sa fiti reprezentati de acest avocat.Imi pare rau pentru doamna avocat, dar eu nu i-am fost niciodata adversar.Poate ar fi mai bine sa verifice, cine vrea, pe site-ul judecatoriilor cate procese a pierdut in fata unuia care nu stie nimic de avocatura. O simpla cautare pe numele doamnei si cine va dori va vedea "profesionalismul" doamnei. Sau ma poate intreba personal si cu siguranta am sa raspund cui va dori sa vada "profesionalismul" doamnei.
Cristina Ionescu
Cristina Ionescu5 ani în urmă
Multumim dnei Av. Adina Onica pentru ajutorul juridic si sprijinul emotional pe care ni la dat pe tot parcursul procesului. MULTUMIM
Locații recomandate