/Bucuresti/Avocat

Cabinet Avocat Herghelegiu Bogdan

Calea Moșilor nr. 209, București 020863, România

Cabinet Avocat Herghelegiu Bogdan
Avocat
5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4R9+V2 București, România
+40 723 067 503
avocathb.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Angela Motpan
Angela Motpan2 ani în urmă
Avocatul Bogdan H. m-a ajutat sa intocmesc in Romania un duplicat al certificatului de nastere si transcrierea certificatului de casatorie strain. Fiind in strainatate nu am putut sa ma deplasez in Romania si deci am solicitat servicile sale. Sunt foarte satisfacuta cu serviciile sale, a raspuns foarte rapid la toate intrebarile mele si a tratat cu urgenta cererea mea.
Mihaela Irimia
Mihaela Irimia2 ani în urmă
Foarte anabil si de incredere.Un foarte bun avocat care se implica in rezolvarea oricarui caz si satisface nevoile tuturor clientilor. Datorita acestui om,am reusit sa trec peste doua procese cu final fericit in mai putin de un an. Multumesc pentru ajutorul acordat,increderea si corectitudinea pe care o acordati in meseria dumneavoastră! Mult succes in cariera,sunteti deosebit !
Allina Allina
Allina Allina2 ani în urmă
Profesionalism ,implicare și seriozitate .Am rezolvat într-un timp scurt o problema delicata .Va mulțumesc și vă doresc să aveti "sărbători fericite ".
John
John4 ani în urmă
Recomand cu incredere, mult profesionalism si punctual.
Remus Laurentiu Cojocaru
Remus Laurentiu Cojocaru4 ani în urmă
Recomand cu incredere
Ioan Antohi
Ioan Antohi2 ani în urmă
Excelenta munca! Am reusit sa finalizez un divort dificil cu ajutorul acestui domn avocat. Comunicarea a fost foarte buna tinand cont ca sunt curios din fire, insa mi-a raspuns calm la tot ce nu stiam. Mentionez ca mi-am schimbat avocatul initial cu domnul Herghelegiu, pentru ca cel initial nu imi raspundea nici la telefon!
Raluca Maria Ionescu
Raluca Maria Ionescu2 ani în urmă
Foarte amabil si de incredere! Am rezolvat totul online si la telefon, avand in vedere ca nu m-am putut deplasa, deoarece eram in izolare. Problema mea a fost rezolvata rapid si cu intelegere, caci nu am gasit nicio alta cale de comunicare cu societatea ce m-a pagubit.
Jeni Herghelegiu
Jeni Herghelegiu2 ani în urmă
Recomand cu incredere pentru seriozitate si profesionalism !
Locații recomandate