/Bucuresti/Avocat

R&R Partners Bucharest

54 Frumoasa Street, floor 1, București 010988, România

R&R Partners Bucharest
Avocat
4.9
105 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XQ+M6 București, România
+40 755 606 979
rrpb.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Bercea
Andrei Bercea2 ani în urmă
Am mai colaborat în trecut cu alte cabinete de avocatură, dar înțelegere, zâmbete și rapiditate în execuție ca la R&R Partners nu am mai întâlnit nicăieri. Sunt cei mai tari! Nu trebuie să îi stresezi cu telefoane, știu exact ce au de făcut, fac bine ceea ce fac și rezultatele sunt unele bune de fiecare dată!

Lucrez cu ei pe mai multe spețe de un an și jumătate și nu pot spune decât că sunt extrem de mulțumit și că sper ca a noastră colaborare să se întindă pe cât mai mult timp cu putință!
Alin Dinu
Alin Dinu4 ani în urmă
Am gasit la R&R sustinere activa, profesionisti si oameni de calitate.
Lucrurile au curs lin si am avut sprijin pe tot parcursul proiectelor.
Ma simt recunoscator pentru ca i-am avut aproape pe Ruxandra si Remus.
Recomand cu incredere.
Miruna-Casiana Dumitrașcu
Miruna-Casiana Dumitrașcu5 ani în urmă
Constienti de lipsurile pe care studentii le au in facultate, Ruxandra si Remus sunt atat de deschisi in a ne primi la ei si a ne arata, efectiv, cum se aplica in practica notiunile... Ma bucura tare, tare mult! Profesionisti ai dreptului, fericita si mandra ca pot lua contact cu astfel de oameni :)
Raluca Rusu
Raluca Rusu5 ani în urmă
Servicii excelente! Dl Remus Popovici m-a ajutat in rezolvarea cazului meu cu multa rabdare si profesionalism. Toate aprecierile mele! Recomand biroul de avocatura R&R Partners Bucharest!
Simona Gabriela Voiculescu
Simona Gabriela Voiculescu5 ani în urmă
Ruxandra și Remus: doi oameni muncitori și pasionați de drept. Ca practicieni, îi apreciez enorm de mult pentru curajul și ambiția de a pleca pe picioarele lor atât de tineri, atunci când alții abia își găsesc locul într-o entitate construită de alții. Sunt mereu acolo pentru când am o întrebare la care caut lămuriri juridice și sunt foarte, foarte ambițioși. Iar combinația asta de tinerețe, curaj și ambiție e tot ce pot să vrei de la un specialist în drept care speri să te scoată din belele sau să te ajute să faci treabă bună legally ;) Recomand cu toată încrederea!!
Baltatu Tiberiu
Baltatu Tiberiu2 ani în urmă
O echipă de avocați care dau dovada de profesionalism de exceptie.
Au servicii excelente și informatii foarte bine structurate despre activitatile independente, respective cazului meu.
Echipa este foarte prietenoasă, comunicativa iar informatiile pe care le primesti sunt foarte obiective si usor de inteles chiar si pentru o persoana care nu are cunoştinte in domeniu.
Recomand oricand aceasta firma de avocatura tuturor celor care au nevoie de servicii juridice de calitate.
Mulțumesc R&R Partners
Tiberiu B.
Carmen Baltatu
Carmen Baltatu2 ani în urmă
Am apelat la serviciul de consultanță al celor de la R&R Partners pentru o situațe care nu îmi era clară, iar Ruxandra a reușit sa îmi răspundă la toate întrebările într-un mod în care sa înțeleg toate aspectele legale. M-am bucurat de profesionalismul de care au dat dovadă și de explicațiile de care aveam mare nevoie, prin urmare îi recomand cu încredere.
Ari
Ari2 ani în urmă
Experienta impecabila. Ruxandra si Alina au avut toata buna dispozitie sa ma indrume si sa ma lamureasca astfel incat, in sfarsit am ajuns sa inteleg si eu tot ce implica infiintarea unei firme :). Recomand cu caldura.
Locații recomandate